Celebrity

24. října 2024 16:15

Žaneta Dernerová

Akrobatka létala vzduchem zavěšená na svých vlasech. Oslnila Mórovou i Mareše

Vzdušná akrobatka Silvia Vršková – Česko Slovensko má talent XII (8)

Artistická čísla s mnoha nebezpečnými kousky či v několika metrech nad zemí už diváci viděli mnohokrát. Tentokrát se ale při sledování talentové show nestačili divit. Silvia Vršková jim nabídla jedinečnou podívanou a okouzlila je při létání na vlastních vlasech. A nejen je. Podívejte se na extra ukázky.

Sympatická žena zaujala pozorné diváky už v zákulisí slavné soutěže. Ve vlasech pevně svázaných do těsného drdolu totiž měla připevněný kroužek. Málokoho by ale asi napadlo, k čemu ho slovenská akrobatka Silvia Vršková využije. Navíc se jí povedlo porotce trochu zmást. „Jsem folkloristka z Lučnice,“ zamotala jim hlavu.

Pro usměvavou brunetku znamená tanec všechno. „Jde o to mít ten pohyb v životě. I v tomhle věku,“ říká sedmačtyřicetiletá Silvia. V show Česko Slovensko má talent, kterou můžete sledovat každý pátek večer na Primě nebo zpětně či v předstihu na prima+, předvedla přenádherné číslo, během něhož šlo jen stěží uvěřit, že se blíží k hranici padesátky. Akrobatické vystoupení bylo v kombinaci s hudbou dechberoucí a porotci včetně čerstvého padesátníka Jara Slávika, pro něhož si kolegové připravili narozeninový prank, jen nevěřícně valili oči.

Kvíz: Pamatujete si nej momenty z dosavadních dílů show Česko Slovensko má talent 2024?

„Byla jste fantastická, nejlepší, úžasná,“ chválil ji obávaný kat po bouřlivém potlesku vestoje. Trochu zklamaný byl jen jeden z nových členů poroty Leoš Mareš. „Měl jsem úžasný pocit z toho rozhovoru a pořád jsem doufal, že tam dáte ten folklor,“ přiznal moderátor. Jeho přání se možná splní. Slovenská herečka Diana Mórová totiž zmáčkla zlatý buzzer a poslala Silvii přímo do velkého finále. Na jejich společnou radost se podívejte v extra ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 10. 2024

Vášnivý dopis nebo telefonát může přijít od blízkého přítele nebo milostného partnera. Dotyčný může být zmatený a citově strádat. Buďte laskaví. Pokud jste přemýšleli o tom, že se pustíte do psaní, je to ten správný den. Vaše představivost se vznáší vysoko. Nechte slova plynout a příliš se nyní nezabývejte gramatikou a strukturou. Upravovat můžete později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.