Celebrity

18. října 2024 19:14

Žaneta Dernerová

Narozeninové překvapení pro Jasminu Alagič. Dojal ji Rytmus i maminka a sestra

Píseň pro Jasminu – Česko Slovensko má talent XII (8)

Jasmina Alagič Vrbovská byla nejprve příjemně překvapená a udivená, následně dokonale zmatená a nakonec dojatá k slzám. Emoce a domněnky v moderátorce viditelně vířily a do poslední chvíle netušila, jakou akci pro ni rodina, přátelé a kolegové připravili. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Pomalu se stává tradicí, že významné narozeniny populárních tváří známé talentové show jsou vždy řádně oslaveny. Většinou také nechybí ani speciální přání okořeněné rafinovaným vtípkem a momentem překvapení. Nejinak tomu bylo v létě, kdy při natáčení talentové show slavila půlkulaté narozeniny moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská.

Když na pódium vstoupily dvě osoby v dámských šatech a maskách na obličeji, připadalo jí to sice podivné, nicméně by ji asi vůbec nenapadlo, co bude následovat. „Přešel další rok, jsi opět trochu starší. Všichni přišli sem, ať máš krásný den,“ začaly zpívat v soutěži Česko Slovensko má talent, kterou uvidíte v pátek večer na Primě. Když zaznělo: „Jsi naše jediná, drahá Jasmina,“ moderátorka sebou trhla, chytla se za srdce a vykulila oči. Zřejmě už tušila, že to nebude jen tak ledajaká píseň.

Narozeninová oslava v Česko Slovensko má talent

S každým dalším rýmem a slokou bylo stále jasnější, že vystoupení dvou cizinek patří jí. Proto absolutně nechápala, když se v publiku po konci čísla zvedla dívka, jež tvrdila, že se jmenuje Jasmina a píseň byla složena pro ni. Dokonale zmatenou moderátorku se podařilo podle plánu zabavit a odvést pozornost, aby na pódium mohl vstoupit její manžel Rytmus s balónkem a květinou v ruce v doprovodu Jasmininých nejbližších. Pod maskami se navíc skrývala její maminka a sestra.

Na vrcholný moment překvapení a dojetí moderátorky se podívejte v exkluzivním videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.