Advertoriál

18. února 2024 17:23

Komerční sdělení

Levandulové údolí uspořádalo v pražském Kaiserštejnském paláci zážitkový levandulový brunch

Levandulové údolí, které je unikátní nejen levandulovým polem, skvělými produkty a kvalitními službami, ale hlavně chodouňskou levandulí lékařskou v BIO kvalitě, která pomáhá při léčbě autoimunitních onemocnění, kožních problémů, nespavosti či při úzkostech a depresích a je tak evropským unikátem, uspořádalo v pražském Kaiserštejnském paláci zážitkový levandulový brunch.

Přítomní hosté měli možnost seznámit se s naturopatkou a zakladatelkou Helenou Neumannovou, která se snaží na základě svých zkušeností o návrat k tradičním slovanským bylinám, zvykům a tradicím. Bylinky dokáží spoustu nemocí léčit nebo jim předcházet. Představila unikátní produkt, respektive trojkombinaci produktů, které tvoří Molekuly života. Kromě dalších připravovaných novinek pro letošní rok, kdy Levandulové údolí oslaví desetileté výroční, seznámila přítomné také s myšlenkou výstavby Centra tradičních slovanských bylin. Podpořit výstavbu a hlavně návrat k tradičnímu bylinoznalství může každý, kdo si zakoupí právě zmíněné Molekuly života.

Do krásné historické budovy, kde kdysi žila i Emana Destinnová tým Levandulového údolí přneslo i vybrané procedury, jako peeling rukou, čajový rituál či přímá aromaterapie.

Akci podpořila celá řada známých tváří. Ochutnat levandulové pochoutky s BIO levandulí a vyzkoušet léčebné procedury přišli Martina Preissová, Vendula Křížová, Nicol Moravcová, Markéta Muzikářová, Kristýna Janáčková, Pavlína Senić, Petr Jákl, Klára Doležalová, Šárka Krausová, Michaela Gemrotová, Kamila Nývltová, Jana Adamcová,  Marian Vojtko, Leona Machálková, Nela Boudová, Natálie Debnárová, Radka Fišarová, Denisa Pfauserová, Anna Kulovaná, Andrea Kalivodová, Bára Fišerová, Miriam Chytilová či Hanka Kynychová.

Sdílejte článek
Štítky údolí Komerční sdělení bylina Kaiserštejnský palác

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.