Celebrity

22. března 2024 11:30

Eliška Reiglová

Lidé chtějí důkazy, kde jsem, říká dvojnice princezny Kate. Těší se, až bude po všem

Heidi Agan (43) je profesionální dvojnice a vydáváním se za princeznu Kate (42) si vydělává už více než dekádu. V poslední době je však o její osobu větší zájem. Leckdo si totiž myslí, že byla najata samotnou královskou rodinou. Heidi přitom doufá, že šíleným konspiračním teoriím bude brzy konec, aby nemusela sledujícím dodávat alibi a vyvracet, že by princeznu zastupovala.

Zájem fanoušků britské královské rodiny o osud potenciální budoucí královny se za pouhých pár dní změnil na mezinárodní téma. Přestože podle Kensingtonského paláce byla operace a následná absence princezny Kate plánovaná, události poslední doby vedly k tomu, že se situace nesmyslně vyhrotila. Vznikají tak konspirační teorie, které se dají označit až za bizarní.

Zastání našla královská rodina u Heidi Agan, která jako dvojnice Kate vystupuje například na nejrůznějších akcích a lidé ji kvůli podobě zastavují na ulici, aby se s ní vyfotili. Sama je totiž pod palbou konspirátorů, kteří si myslí, že mohla být na fotografiích princezny z poslední doby, nebo že místo ní dokonce byla na trzích.

Čtěte také: Žádné kóma ani Williamova nevěra. Princeznina návštěva trhů byla divadlo, míní experti

„Je to naprosto šílené. Samozřejmě jsem teď poskytovala spoustu rozhovorů a dávám lidem alibi o tom, kde se nacházím. Je to šílené a náročné. Konspirační teoretici mě posledních pár dní zaměstnávají dost. Myslím, že by se lidé měli uklidnit a nespekulovat,“ řekla Agan v rozhovoru pro pořad The Morning Show.

Rodina o ni nemá zájem

Rezolutně přitom odmítá, že by místo Kate byla minulý víkend na farmářských trzích nebo že by si ji královská rodina kdy najala. „Lidé mi stále nevěří, že jsem byla ve svém běžném zaměstnání. Pracuji v taneční, divadelní a hudební škole. Byla jsem tam celý den s dětmi, byla tam spousta svědků. Rozhodně jsem nebyla ve Windsoru,“ zdůraznila.

Heidi Agan se momentálně těší hlavně na to, až se princezna z Walesu znovu objeví na veřejnosti, a ona už tak nebude muset nadále lidem poskytovat informace o tom, kde se nachází. „Myslím, že je v pořádku a vrátí se po Velikonocích, jak uvedl Kensingtonský palác. Do té doby se ale musí zotavit a uzdravit,“ dodala.

Princezna Kate vysvětlila podivné úpravy rodinné fotky:

Sdílejte článek
Štítky konspirační teorie královská rodina Kensingtonský palác dvojnice Britská královská rodina Catherine, princezna z Walesu Hrad Windsor Heidi Agan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.