Celebrity

12. září 2023 10:00

redakce Prima Ženy

Lidé se bojí o Kate Moss. Čas a vášeň k cigaretám ji změnily k nepoznání

Kate Moss (49) už sice nevymetá večírky a snaží se jít cestou zdravého životního stylu, jedné neřesti se ale za celý život nedokázala vzdát. Kouření se s největší pravděpodobností podepsalo i na její pleti, topmodelka je k nepoznání.

Kate Moss si kdysi dokonce vysloužila přezdívku „největší kuřačka všech dob“. Mezi různými zdroji se proslýchá, že denně vykouřila 80 až 100 cigaret. Její údajné pravidlo bylo čtyři cigarety za hodinu, tedy zapálit si každých patnáct minut. S cigaretou v ruce je zvěčněna i na mnohých profi snímcích.

Nyní se Kate Moss objevila po boku svého otce a bratra v Londýně a byla k nepoznání od oné modelky, kterou si fanoušci pamatují. Lidé nevěří, že je to skutečně ona a shodují se, že by mohla být odstrašujícím příkladem pro kuřáky. Navíc modelce spílají, že i na posledních propagačních videích a snímcích je její pleť úplně bez vrásek, což není reálné. Nelíbí se jim ani pravděpodobné vysoké množství zákroků, které musela podstoupit, ani využití postprodukčních úprav, které její pleť na fotkách vyžehlí.

Jestli nějaké chirurgické zákroky Kate opravdu podstoupila a kolik jich bylo, se od ní nejspíš nikdy nedozvíme, jelikož si soukromí střeží a tyto informace nesděluje.

Podívejte se také na modelku Pavlínu Pořízkovou, kterou fanoušci obdivují, jak o sebe i po padesátce pečuje a vypadá skvěle:

Slavná modelka má za sebou spoustu divokých večírků plných alkoholu i drog, proto se jí v minulosti přezdívalo i Kokainová Kate. Také její vztahy byly stále pod drobnohledem médií a veřejnosti, Kate Moss tvořila pár například s Johnnym Deppem či britským vydavatelem Jeffersonem Hackem, se kterým má dceru. V roce 2005 bulvární deník zveřejnil fotografie Kate užívající drogy s tehdejším přítelem, britským hudebníkem Peterem Dohertym. Skandál vedl k ukončení mnoha jejích modelingových smluv, v následujícím roce se však po rehabilitaci vrátila zpět na výsluní.

Kate Moss má mladší sestru Lottie, která je také modelkou. Po molech se čím dál častěji prochází i dcera Kate, Lila Grace Moss-Hack.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.