Celebrity

4. září 2022 05:15

Josef Šťastna

Kate Moss o svých prvních diamantech: Johnny Depp je schoval na bizarní místo

Kate Moss (48) a Johnny Depp (59) v 90. letech tvořili pár. Byli spolu pouze mezi lety 1994 až 1998, ale kam společně přišli, tam na sebe strhli pozornost. Jejich vztah sice skončil už téměř před čtvrt stoletím, ale modelka má na svého bývalého partnera nezapomenutelnou památku ve formě prvních diamantů.

Johnny Depp a Kate Moss tvořili pár, který by se dal nazvat ikonickým. V 90. letech byli oba známí rebelové, ať už v menší či větší míře. Drogy i alkohol byli v jejich mládí neodmyslitelnou součástí každodenních životů a tak na ně paparazzi v podstatě na každém rohu čekali s nadějí, že zachytí skandální snímek.

Modelka i herec se tehdy nacházeli ve svých neproduktivnějších letech a zahrnovat se navzájem drahými dárky jim nedělalo problém. Obzvláště jeden z nich si bude Kate Moss pamatovat navždy nejen kvůli jeho hodnotě, ale také kvůli způsobu, jakým jí byl předán. Nebo spíš jakým si ho musela sama najít v místech, kde by ho žádná dáma nečekala.

První diamanty

Vztah Johnnyho Deppa a Kate Moss byl vášnivý. Romantika v něm měla svůj prostor, ale byla zaobalená do netradičních forem. Když se známý pirát z Karibiku rozhodl svou přítelkyni obdarovat skutečným klenotem, nedal jí ho pečlivě zabalený v krabičce vystlané hedvábím. Našel mnohem originálnější způsob předání.

„Johnny mi dal diamantový náhrdelník, byly to mé úplně první diamanty. Měl je v pozadí. Šli jsme na večeři a zeptal se mě, jestli bych se mu nepodívala pod kalhoty. Říkal, že cítí, že má něco na zadku. Dala jsem mu ruku do kalhot a vytáhla jsem ten náhrdelník,“ řekla Kate Moss ve videu pro britský magazín Vogue.

Krušný rozchod a zlomené srdce

Ačkoliv se v roce 1997 tradovalo, že Johnny Depp nasadil topmodelce zásnubní prstýnek, pravda byla taková, že se schylovalo k rozchodu. Ten proběhl o rok později a obě strany po emoční stránce zdrtil. Pomyslné kopačky dala partnerovi Kate Moss, ale šlo o těžký krok, se kterým se dlouho vyrovnávala.

„V životě jsem nepoznala nikoho, kdo by byl schopný se o mě postarat. Johnny to z části dokázal. Rozchodem jsem nabyla dojmu, že už nemůžu nikomu důvěřovat. Byla to noční můra. Probrečela jsem celé roky,“ řekla Kate Moss plátku New York Post.

Pomoc v čase nouze

V letošním roce se Johnny Depp soudil s exmanželkou Amber Heard (36). Během sporu se herci vzájemně obviňovali z domácího násilí a pomluv. Svému bývalému manželovi sama Amber nechtě nahrála do karet, když zmínila dávnou spekulaci o tom, že shodil Kate Moss ze schodů.

Právní zástupci Johnnyho Deppa na základě těchto slov mohli Kate Moss předvolat jako svědka. Ta se k soudu osobně nedostavila, ale prostřednictvím videohovoru potvrdila, že bývalý přítel ji ze schodů nikdy neshodil a naopak jí sehnal lékařskou pomoc, když na nich sama uklouzla.

Sdílejte článek
Štítky diamant šperk Johnny Depp modelka sexualita Kate Mossová Amber Heardová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.