Móda na akci Victoria's Secret: Celebrity oblékly spodní prádlo, postroje i křídla

Světoznámá značka Victoria's Secret uspořádala přehlídku po čtyřleté pauze. V New Yorku se sešla spousta celebrit, které si očividně užívaly možnost vynést extravagantní a mnohdy velmi odvážné kousky. Jak to polonahým hostům slušelo?

K příležitosti rebrandingu světoznámá značka konečně uspořádala přehlídku a vpustila na mola své takzvané „Andílky“. Na akci dorazilo mnoho celebrit, například Emily Ratajkowski (32), Naomi Campbell (53), Avril Lavigne (38), Doja Cat (27) či dcera Madonny, Lourdes Leon (26).

Jakmile se mezi hosty objevil někdo v minišatech s výstřihem, mohl působit až příliš zahaleně. Přehlídka se nesla v duchu spodního prádla a extravagantních doplňků. Krajky, kůže, ale i křídla. Podívejte se v galerii:

Dokonalou krásu nechceme

Značka v posledních letech čelila velké kritice. Byla jí vyčítána nerozmanitost. Cílem společnosti sice mělo být, aby modelky vypadaly přirozeně a zdravě, ale opak byl často pravdou. Na molech se procházely s prodlouženými vlasy, umělými řasami, nastříkanými těly, musely být štíhlé...

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z festivalu v Benátkách. Rita Ora s přísavkou, Bella Thorne v antickém stylu

Klesající prodeje značku Victoria's Secret donutily k rebrandingu, který má dát jasnou zprávu: „Změnili jsme se. Teď už víme, že krásu jste vždy definovaly vy. Vidíme vás,“ vzkazuje ženám. Krátký klip ukazuje posun od dokonalých ženských těl z pohledu mužů k přirozené rozmanitosti.

Kritici nicméně tvrdí, že značka zaspala dobu a s proměnou přišla příliš pozdě. Je otázkou, jestli to v tuto chvíli bude k nastartování prodejů a návratu na výsluní stačit.

Podívejte se také na nedávnou přehlídku Vandy Jandy na Prague Fashion Week:

Sdílejte článek
Štítky móda Madonna Priyanka Chopra spodní prádlo módní přehlídka Kate Mossová Victoria's Secret Naomi Campbellová Adriana Lima Avril Lavigne Michelle Rodriguezová Lourdes Leon Elizabeth Grace

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.