Celebrity

31. prosince 2023 14:51

redakce Prima Ženy

Lidi, chovejte se více jako lidi! Toto vám do roku 2024 přejí hvězdy Primy

Novoroční zdravice tváří Primy_2024

Všichni víme, že rok 2023 nebyl procházkou růžovým sadem. Jaký bude ten nový rok? Bude plný překvapení, nových zážitků a důležitých setkání. A budeme rádi, když rok 2024 prožijete ve společnosti Prima televize. Co vám vzkazují naše hvězdy?

„Do příštího roku bych si já přál, abyste nebyli kurvy, abyste byli lidi,“ popřál s upřímností sobě vlastní Michal Suchánek. Jeho kolega z Partičky Michal Novotný pak vyjmenoval, bez čeho se příští rok určitě všichni rádi obejdeme.

„Méně nemocí, méně naštvání, méně starostí a méně blbců okolo,“ popřál Michal s tím, že určitě nikomu neublíží, když bude méně času trávit ve virtuálním prostoru a více se bude věnovat rodině a pravým kamarádům z reálného světa.

Moderátor Honza Dědek do roku 2024 popřál co nejméně konfliktních situací. „Naopak přeji co nejvíce inspirativních a pohodových rozhovorů,“ dodal výborně naladěný moderátor, který se už nyní těší na nové hosty v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Herec a moderátor Oldřich Navrátil pak divákům televize Prima ze srdce přeje, ať vás baví činnost kolem domu a zahrady. A nezapomínejte na to, že jádrem vašeho domova je kuchyň!

Podívejte se v úvodu článku na video a poslechněte si, co vám přejí další známé tváře vaší oblíbené televize. Budeme se snažit vám celý rok 2024 přinášet nejen zajímavé informace, ale také vás chceme bavit a přinášet vám smích na rty.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.