S kanibaly nebojují, zaskočila je ale byrokracie. Liška s Révaiem uvízli na tajemném ostrově

Herci Pavel Liška a Jan Révai momentálně řeší nelehkou situaci na druhém konci světa, uvízli ve městě Madang v Papui Nové Guineji. Tam i s kameramanem Hynkem Bernardem chystají pokračování cestovatelského projektu Vandráci, tentokrát by mělo o jít o film. Expedice by měla trvat dva měsíce. Na ostrově, kde žili kanibalové, čelí hlavně místní byrokracii.

Přestože to není jejich první cesta na druhý konec světa a už několikrát se s problémy na cestě za dobrodružstvím setkali, tentokrát je potíže opravdu hodně zlobí. V rámci natáčení cestopisného pořadu se tentokrát rozhodli na motorkách vyrazit na magický ostrov a kromě ztracených kufrů musí řešit i další nepříjemnosti.

Čtěte také: První pomoc na dovolené: Jak na špatné zažívání, spáleniny nebo nachlazení

Za dobrodružstvím odjeli na tajemný ostrov

„Jsme uvězněni v Madangu. Čekáme pořád na kufr a motorky. Snad zítra nás už pustí v přístavu ke kontejneru, vybalíme motorky a konečně vyrazíme do útrob Papuy Nové Guineje. Kufr zůstal prý v Dubaji a do týdne doufejme dorazí,“ svěřil se Pavel Liška na svých sociálních sítích.

Vandráci opět na cestách:

„Ono to vězení je úžasný, dnes jsme si udělali procházku po okraji města, kde už vlastně plynule navazovalo na typické venkovské osady. Ti lidi tu jsou fakt úžasní, jsme pro ně exoti i tu ve městě. Smějí se na nás, zdraví nás, chtějí nám být nápomocní, ale nevtíravě a nezištně. A děti, to už víme, ty jsou nejkrásnější všude na světě,“ dodal.

Mohlo by vás zajímat: Liška a Révai: kámoši na život a na smrt

Kufry se jim ztratily během dlouhého letu a jejich vrácení je složitější než by se na první pohled mohlo zdát. Vůbec nejobtížnější je zavazadla dostat z přístavu.

„Dnešní den byl úplně nejvíc na exkrement! Ztracený kufr se zbytkem divadýlka se našel a snad doletí do Madangu do týdne. Ale pořád se přetahujeme s přístavem o svoje motorky. Pořád máme čekat a být trpěliví, na příjmu a v pohotovosti,“ svěřil se herec na svém Instagramu.

„Bez kufru se dá už vyrazit na cestu a pak se pro něj vrátit, až dorazí, ale bez vyřízení administrativy a vyzvednutí motorek jsme v kleci. Padá na nás marnost tou bezmocností,“ dodal herec s tím, že jsou z celé situace společně s kolegy již velmi otrávení.

Podívejte se na rozhovor s Pavlem Liškou:

Náladu cestovatelům zatím zlepšují místní lidé. Pavel Liška prozradil, že hlavně pro děti mají připravené malé divadelní představení. V pondělí ale herci znovu vyrazí na úřady a znovu budou bojovat o své motorky, aby mohli konečně vyrazit do nitra pralesa.

Sdílejte článek
Štítky cestování dobrodružství ostrov kufr herec Nová Guinea Papua-Nová Guinea Guinea Pavel Liška Jan Révai nepříjemnost potíže Madang

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.