Celebrity

20. června 2023 13:30

Josef Šťastna

Lucie Gelemová znovu na scéně. S Felixem Slováčkem ji spojí křišťálová ruka

Hudebník Felix Slováček (80) a jeho bývalá partnerka Lucie Gelemová (40) dokázali překonat složité období po rozchodu a dnes mají zase hezký vztah. Lucie Gelemová pro Prima Ženy popsala, že se velmi těší, až svého exmilence zase uvidí.

Výtvarnice Lucie Gelemová prožívá období, které je nabité pracovními povinnostmi. Je ale také hodně ráda, že složité časy po rozchodu s Felixem Slováčkem už jsou minulostí. Dvojice spolu nyní skvěle vychází, bývalí milenci udržují přátelský vztah a vždy se rádi vidí.

„Můj život probíhá paralelně ve dvou rovinách. Ta první má podobu malířky a výtvarnice žijící v Praze, druhá pak všestranné řemeslnice a kreativní hospodyně žijící na venkově. Nedávno jsem totiž koupila chalupu v rodných jižních Čechách nedaleko Třeboně. Je v zanedbaném stavu a dávám ji do pořádku. Jedná se o můj druhý domov,“ uvedla Lucie Gelemová pro Prima Ženy s tím, že obě tyto polohy ji hodně naplňují.

Nyní se sympatická výtvarnice chystá do Obecního domu, kde bude dodatečně předán dar k Felixovým 80. narozeninám. Původně měla nádhernou křišťálovou ruku předávat Jitka Zelenková. Ta je ale po operaci kyčle a dar nakonec předávat nebude.

Dorazí také Dáda Patrasová?

Akci pořádá Felixův dobrý kamarád František Mareš, který pro Blesk uvedl, že tajemnou ruku Felixovi předá Lucie Gelemová. Mareš také uvedl, že na akci je pozvaná také Dáda Patrasová. Nikdo ale neví, zda Felixova manželka do Obecního domu opravdu dorazí.

Podívejte se, jak Felix slavil narozeniny:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jakou postavu má po porodu Hanychová

„Já Felixe ráda uvidím a ráda si s ním rukou potřesu,“ potvrdila pro Prima Ženy Gelemová s tím, že na akci budou k vidění také její tři nové obrazy.

Když se redakce Prima Ženy Gelemové zeptala, jak se těší na předávání křišťálové ruky, tak byla zaskočená. Nepočítala s tím, že by ruku měla předávat právě ona. Vzkázala, že ona dárek předávat zřejmě nebude. Bude tedy zajímavé sledovat, jak to s tajemnou rukou nakonec dopadne a kdo ji uznávanému umělci nakonec vloží do dlaní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.