Manželé Křížkovi slaví výročí. Nejsme z cukru, říká Lucie po propuštění Davida z vězení

Lucie Křížková (39) se svým manželem Davidem oslavila čtrnáctileté výročí svatby. Manželé se spolu vrátili na místo, kde si před lety řekli své ano. Jedinečný den byl pro oba o to silnějším zážitkem, protože spolu ještě před časem komunikovali hlavně skrze dopisy. Jachtař David Křížek (51) si totiž odpykával trest ve vězení.

Sympatická moderátorka Lucie Křížková si profesionálního jachtaře Davida Křížka vzala v roce 2009 a od té doby se jim narodily dvě děti. Manželství však zasáhla obrovská krize, když soud Davida v roce 2021 poslal do vězení. Za spoluúčast na vytunelování Metropolitního družstva si měl odsedět pět let za mřížemi.

Čtěte také: Lucie Křížková s dětmi čekají na tátu. Co chce ve vztahu zachovat, až ho z vězení pustí?

David Křížek promluvil o pobytu ve vězení:

Je jasné, že to pro oba a jejich vztah musela být obrovská zkouška. Lucie Křížková však svého muže ani na moment neopustila a stále věřila, že vše společnými silami zvládnou překonat. Projevila se jako milující a oddaná manželka, která tu pro svého muže zůstala, i když se manželství proměnilo v noční můru.

Mohlo by vás zajímat: Křížkovi se ve vězení zhoršil zrak a zapomněl spoustu věcí. Pořád něco hledá, říká Lucie

Výročí oslavili tam, kde to všechno začalo

Lucie Křížková na svém Instagramu zveřejnila zamilovanou fotku, kde se láskyplně tiskne ke svému muži. „Před 14 lety svítilo slunce a bylo o deset stupňů tepleji. Pamatuji si to jako dnes. Všechny roky v manželství nebyly zalité sluncem, ale my nejsme z cukru. Hezké výročí, lásko,“ napsala do popisku ke snímku. Svatbu měla dvojice na zámku Zbiroh a právě na toto místo se rozhodli vydat, aby si připomněli, kde započala jejich společná cesta životem. Jejich příběh je jasným důkazem toho, že vztah, který setrvá „v dobrém i zlém“ skutečně existuje.

Lidé v komentářích dvojici okamžitě začali gratulovat a přát hodně štěstí do dalších společných let. „Mám radost, že láska je silnější než překážky,“ napsala například jedna žena. „Myslím, že Váš muž Vás teď miluje ještě mnohonásobně více než kdy dřív, protože Vy, Lucinko, vážně nejste z cukru. Jste skvělá. Hezké výročí, a jen tak dále navždy,“ vzkázala další fanynka. „Jako v každém vztahu. Důležité je se naučit věci řešit a neutíkat. Ať teď máte dlouho tu pozitivní vlnu,“ doplnila další.

Sdílejte článek
Štítky výročí vězení svatba celebrity Lucie Křížková David Křížek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.