Lucie Vondráčková o svých synech: Kluci už mě ve všem překonali, říká

Lucie Vondráčková o dětech a vztazích

Lucie Vondráčková (43) má z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem (40) dva syny, Matyáše a Adama. Pro web Prima Ženy zpěvačka a herečka prozradila, jak spolu nejraději tráví volný čas. Rozpovídala se ale také o tom, jak ji ostatní lidé někdy vidí, a vysvětlila, že realita je jiná.

Starší syn Lucie Vondráčkové, Matyáš Plekanec, se narodil 4. prosince 2011 a o čtyři roky později, 23. června 2015, se narodil druhý syn Adam. V roce 2018 manželé Plekancovi po sedmi letech manželství oznámili, že se rozvádějí. Herečka a zpěvačka je ovšem známá pro svou veselou povahu a nadhled, ze všeho, co se jí v životě stane, se snaží vytěžit to dobré.

Přečtěte si také: Štěstí Lucie Vondráčkové. Řešila vztahové trable s Hynkem Čermákem a lidé se bavili

Lucie Vondráčková je pěší člověk

Zeptali jsme se, jaké pohybové aktivity si ve svém životě užívá sama i se syny. „Já ráda chodím. A je mi jedno jestli v lese nebo v Římě,“ řekla pro Prima Ženy a dodala, že je pěší člověk, kterého chození uklidňuje a zároveň během něj hodně udělá a vymyslí, na rozdíl od chvil, kdy například jen sedí. Mimoto Lucie také ráda plave.

„Kluci tolik kilometrů neujdou, takže jim ukazuji metro, tramvaj a tak, aby byli nohama na zemi,“ vysvětlila. „A plavou lépe než já, takže v tom už mě překonali. Oni už mě vlastně ve všem překonali, říká zpěvačka.

Jinak se také se syny rádi dívají na pohádky, i když, jak Lucie přiznala, ona sama je má o něco raději, protože vyrůstající kluci už směřují svou pozornost spíše jinam. „My máme rádi Ratatouille a V hlavě,“ prozradila nám nejoblíbenější z pohádek.

Radši sport než tablet

Co se týká používání technologií a sezení například u mobilů a tabletů, má Lucie jasný postoj. „Musela jsem dělat určité ústupky, ale já jsem spíš taková ta, co chce, aby děti chodily na sporty a aby se věnovaly pořád něčemu. Protože na to jsem byla zvyklá a myslím, že to bylo dobré.“

V životě Lucie Vondráčkové a jejích synů se také za celkem tajemných okolností objevil pejsek. Podle zpěvačky si ho nepořídili, ale přišel k nim sám, přesné okolnosti ale rozebírat nechtěla. „To je dlouhá historie, ale má se dobře, má nás rád a my jeho taky,“ uvedla. Rozpovídala se ale o výchově. „Všimla jsem si, že pejsci, kteří nejsou na vodítku a běhají si sami, tak lépe poslouchají. To pro mě bylo nové zjištění.“

Jaký musí člověk být, aby se mu Lucie Vondráčková otevřela, a proč se dle svých slov tak často spálí? Podívejte se na rozhovor v úvodu článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.