15. listopadu 2023 12:50

David Laštovka

Lucie Zedníčková našla novou lásku a je šťastná. Z její dcery Amelie je herečka

Nový dům Zedníčkové

Herečka a moderátorka Lucie Zedníčková, která 15. listopadu slaví 55. narozeniny, patří mezi šarmantní ženy. Stárne s grácií, udržuje si půvab a štíhlou postavu. V životě prožila mnoho nevydařených vztahů a bolestných rozchodů. Kdo jí zlomil srdce?

První velkou láskou Lucie Zedníčková byl o tři roky starší producent Vít Pokorný, s kterým má dvě děti, dceru Amelii a syna Mikuláše. Manželství se navenek jevilo jako idylické, nakonec se ale odcizili a rozvedli se. Dnes už spolu vycházejí dobře, spojují je radosti i starosti o jejich děti, na které jsou velmi pyšní. Z Amelie roste herečka, zahrála si například v seriálu FTV Prima Hvězdy nad hlavou.

Další dva Lucčiny vztahy byly jako přes kopírák. Randila s mladšími kolegy, nejprve s o šest let mladším hercem Petrem Štěpánem, poté s o deset let mladším divadelním hercem Jaroslavem Matějkou. Oba vztahy skončily rozchodem.

Koupila si statek, našla nového přítele

Před čtyřmi lety oznámila, že je znovu šťastně zamilovaná. Se zvukařem a osvětlovačem Miroslavem Ollém se seznámila při práci v divadle. Jiskra mezi nimi přeskočila hned při prvním setkání. V době covidu společně podnikali v autodopravě. I tento vztah je ovšem minulostí. Jak informoval deník Blesk, Lucie poté prodala nově postavený dům za Prahou a koupila si statek na Berounsku. „Od února mám nového přítele a moc si to užívám,“ prozradila Lucie Zedníčková deníku Blesk.

Novou lásku potvrdila i magazínu Showtime na CNN Prima News. Po boku současného partnera jenom vzkvétá. „Našla jsem někoho, koho baví to samé, co mě. Je to prostě největší výhra. Baví nás společné zájmy,“ svěřila se Zedníčková.

„Vše, co spolu děláme, nás oba naplňuje úplně stejně,“ rozplývala se nad novou láskou. Vydařený vztah ale není to jediné, co jí v poslední době dělá velkou radost. „Nová láska, nový dům, všechno nové, je to úplně boží,“ dodala pro pořad Showtime. Jak statek rekonstruují, se můžete podívat v úvodním videu.

Proč se rozkmotřila s Pavel Zedníčkem?

Mnozí lidé si dodnes myslí, že jejím otcem je herec Pavel Zedníček. Pravda je ovšem jiná. Herec ji díky manželství s tanečnicí Tatianou Staudechorovou pouze vyženil, dal jí svoje příjmení a protáhl do světa showbyznysu. V minulosti spolu moderovali několik televizních zábavných pořadů a vytvořili nerozlučnou dvojici. Když se ale Pavel s její matkou po osmnácti letech v manželství rozvedl, Lucie to těžce nesla a přestala se s ním vídat. Čas ale všechny rány zahojil. Nejsou sice v každodenním kontaktu jako dříve, ale jeden druhému už se nestraní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.