Celebrity

1. listopadu 2023 18:23

David Laštovka

Pavel Zedníček je podruhé ženatý. Vlastních dětí se nedočkal, dceru Lucii vyženil

TOP STAR magazín 2019 (19): Pavel Zedníček - den s

Herec Pavel Zedníček, který 1. listopadu slaví 74. narozeniny, je proslulý tím, že kolem sebe neustále rozdává dobrou náladu. V životě si ovšem vytrpěl své. Přestože měl několik vážných vztahů, vlastních potomků se nedočkal. Upnul se na vyženěnou dceru Lucii, která přijela i jeho příjmení, ale rozkmotřili se poté, co se rozešel s její matkou.

První velkou láskou Pavla Zedníčka byla o tři roky starší tanečnice Tatiana Staudacherová. Brali se v roce 1983 a herec díky tomu vyženil její dceru Lucii, jejíž biologický otec emigroval do Kanady. Lucii bral jako vlastní, dal jí svoje příjmení a protáhl do světa showbyznysu. Moderoval s ní několik televizních zábavných pořadů a tvořili nerozlučnou dvojici.

Zlom v jejich vztahu nastal v momentu, kdy se Zedníček s Lucčinou matkou po osmnácti letech v manželství rozvedl. Lucie s ním utnula veškerý kontakt. Čas ale všechny rány zahojil. Nejsou už v každodenním kontaktu jako dříve, ale jeden druhého už se nestraní. Lucčina dcera Amelie si dokonce se svým „dědou“ Pavlem Zedníčkem zahrála v seriálu FTV Prima Hvězdy nad hlavou.

S druhou ženou ho oddával Waldemar Matuška

Podruhé se Pavel Zedníček zamiloval do o třináct let mladší moderátorky, dramaturgyně a scenáristky Hany Kousalové, kterou si po třinácti letech vzal za ženu. Svatbu měli na pláži na Floridě za přítomnosti nejlepších přátel. Oddávajícím byl syn jejich společné kamarádky Olgy Matuškové, Waldemar Matuška junior.

ČTĚTE TAKÉ: Pavel Zedníček se ze smrti synovce se dodnes nevzpamatoval

„Pavel mě dostal svojí povahou. Já jsem vždycky říkala, že nemůžu mít někoho, kdo má kníra, a někoho, kdo je o moc starší než já. Bylo to takové pozvolné získávání. Máme společné zájmy a spojuje nás to, že nás nic nerozděluje. Jsme rádi, že jsme spolu,“ prozradila Kousalová v rozhovoru pro IDNES.cz. „Jsme každý jiný. Ona je šíleně pracovitá, někdy vstává i v šest a hned pracuje. To já ne. Takže nás asi spojuje fakt, že se hezky doplňujeme. Jsme rádi spolu a baví nás cestovat,“ poznamenal k tomu herec.

Když oholil knír, Jiří Bartoška se ho lekl

K Pavlu Zedníčkovi, který si zahrál i jednu z ústředních rolí v seriálu Einstein – případy nesnesitelného génia 2, jenž můžete sledovat ve středu ve 20:15 na Primě nebo na platformě prima+, neodmyslitelně patří knír. Má ho od té doby, co mu narostl. „Sundal jsem ho asi čtyřikrát v životě a vždycky jen kvůli natáčení. Když jsem hrál v divadle Dona Juana, tak jsem si ho nechal nalepit. V jedné scéně mi Ondra Pavelka s Jiřím Bartoškou dávali facky, já si ho z legrace strhnul a ukázal jim ho. Bartoška se lekl, pak se začal smát a říkal mi, abych si ho už nikdy nenechal oholit,“ uvedl v rozhovoru pro Primu herec s úsměvem.

Přezdívku mu vymyslel Bolek Polívka

Přezdívku Čmaňa, na kterou slyší už více než padesát let, mu vymyslel jeho spolužák, herec Bolek Polívka. „Vzniklo to tak, že jsme ještě na škole něco zkoušeli a on mě najednou oslovil jako Čmaňu. Míra Donutil se ho ptal, proč mi tak říká, a on mu na to odpověděl, ať se na mě podívá, že jsem celá Janžurová. Prostě to nemá žádnou logiku, ale od té chvíle už mi to zůstalo,“ přiblížil Pavel Zedníček.

Lucie Zedníčková zrekonstruovala dům:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.