Celebrity

25. července 2024 21:07

Eliška Reiglová

Lukáše Krpálka před olympiádou povzbudila manželka. Jsem vděčná a pyšná, napsala dojemně

Lukáš Krpálek (33) ve čtvrtek nasedl na letadlo směr Francie, aby se zúčastnil letních olympijských her v Paříži. Až na letiště ho doprovodila také krásná manželka Eva (31) s dětmi Antonínem a Marianou. Oporou před odletem na zásadní sportovní událost, která může judistovi přinést jeden z největších úspěchů jeho kariéry, mu tak byla milující rodina.

Letní olympijské hry se v roce 2024 už potřetí uskuteční v Paříži. Českou republiku budou reprezentovat tři judisté - David Klammert, Renata Zachová a Lukáš Krpálek. Právě s posledním z jmenovaných přijela jeho rodina až na letiště. Tam došlo k dojemnému rozloučení a na nějakou dobu i k posledním objetím s dětmi a manželkou.

Z Paříže si Lukáš Krpálek v roce 2011 přivezl první velký kariérní úspěch, konkrétně bronz z mistrovství světa. Kdyby medaili přivezl i z letošních LOH, francouzské hlavní město by se v podstatě stalo jeho šťastným místem. Díky rodinnému zázemí ale může počítat s tím, že ať jeho cesta dopadne jakkoliv, vždy na něj budou hrdí ti, na kterých mu nejvíce záleží.

Dojemná slova

„Odtrénoval jsi, odepřel sis a často i vytrpěl to, co si asi málokdo dokáže představit… Udělal jsi pro svůj sen vše a už jen to je vítězství, že jsi to nevzdal, i když to mnohdy tak bolelo a těžce se ti vstávalo,“ napsala Eva Krpálková k videu, na němž se společně s dětmi se svým manželem krátce před jeho odletem loučí.

„Já jsem pyšná, že mohu být tvou ženou a vděčná, že mám po svém boku nejen výjimečného sportovce, ale hlavně muže s výjimečným srdcem a skvělého milujícího tatínka našich dětí… Ať to příští týden dopadne jakkoliv, vždy na tebe budeme maximálně hrdí,“ dodala Eva, kterou si fenomenální judista vzal v roce 2015.

Čtěte také: Na olympiádě budeme vyčnívat, ocenil kolekci judista Klammert. Za tréninky létal do Japonska

Vzkaz, který umístila na Instagram, dojal pochopitelně i samotného Lukáše, který je touto dobou už v Paříži. „Děkuji! Jste ta nejlepší opora, kterou mám, a bez které bych tyto velké věci nikdy nezvládl,“ napsal Krpálek, kterého na přelomu července a srpna čekají bezpochyby náročné, ale zároveň vzrušující dny.

Lukáš Krpálek už oblékl olympijskou kolekci, která rozdělila národ na dva tábory:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.