Astročlánky

19. června 2024 06:00

Sára Částečková

Lunární kalendář od 19. června 2024: Pobývejte v přírodě a těšte se na zázraky

S energií Štíra jsou dny nabité sexualitou. Ve Střelci oslavujte letní slunovrat. V Kozorohu pocítíte magickou sílu úplňku. Jak na nás bude působit v následujících dnech Měsíc?

19. 6. - Štír

Luna putuje ve znamení Štíra, neexistuje další znamení, které tak intenzivně působí na pohlavní orgány a močovody, jako toto znamení. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Magické dny Štíra jsou plné různorodých emocí a také sexuální energie. Lidé mohou zatoužit po jiném partnerovi, byť by to měl být jen krátký úlet. Pokud jste ve šťastném vztahu, nepodléhejte pokušení, spíš se zamyslete, jaký důvod vás vedl k této myšlence. Nezapomínejte, jsou to jen myšlenky. Pokud jim nebudete dávat sílu a energii, zase se rozplynou.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na červen 2024: Vodnáře čeká nová láska, Blížence překvapení

Vyplatí se investovat čas do rodiny a vztahů, které vás obklopují. Využijte skvělou intuici k řešení dlouhodobých problémů. Vnuknutí, které pocítíte, vás zavede k cíli a úspěchu. Důvěřujte tichému hlasu, který vás vede ke štěstí. Jestli jste citliví na prochladnutí, buďte obezřetní, počasí je v tyto dny zrádné. Při ženských obtížích skvěle zabírají sedací koupele, které mohou samozřejmě využít také muži. Vyživujte tělo kvalitní potravou, na pleť aplikujte BIO oleje, krémy a masky. Usínejte s myšlenkou na klidnou noc a poděkujte za nádherný den.

20. - 21. 6. - Střelec

Luna putuje ve znamení Střelce a jeho síla velmi intenzivně působí na stehna, páteř, křížovou kost a boky. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Nerozčilujte se, nestresujte sebe ani ostatní. Zaměřte se na přítomnou chvíli a nenechte se rozhodit okolím. Přicházející úplněk již působí. Může vnášet do života mírný chaos, zmatek a obavy z budoucnosti. Plavejte, dýchejte, usmívejte se a čistěte hlavu v bazénu nebo v přírodní vodě. Voda má velkou čisticí schopnost. Uklidňuje, uvolňuje a čistí mysl od zbytečností. Navštivte saunu, páru, masáž, oddejte se snění a odpočinku.

Čtěte také: Nejzranitelnější znamení zvěrokruhu: Velmi citlivé jsou Ryby i Panny

Pokud milujete oslavy, můžete vyrazit za zábavou. Ve čtvrtek je letní slunovrat, sluníčko se navrací v plné síle a záři. Můžete zazářit a nechat se inspirovat jeho energií. Dále se oslavuje svátek květiny a máme Den květů. Co takhle udělat radost mamince, babičce nebo kamarádce malou květinou? Potěšit můžete samozřejmě také své drahé polovičky. Pokud nemáte rádi řezané rostliny, vyberte v květináči, důležité je udělat radost. Jste sami? Nezoufejte. Obdarujte sebe a udělejte si radost.

22. - 24. 6. - Kozoroh

Luna putuje ve znamení Kozoroha, síla v tyto dny působí na celou kostru, kolena a také pokožku. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně.  Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Nestihli jste saunu, bazén nebo masáž? Nevadí. Dny Kozoroha jsou skvělé právě na tyto aktivity.

Úplněk přináší důležité poselství, které vás může inspirovat a motivovat ke změnám. Je dobré uvědomit si, kým vlastně jste, jakou moc a sílu máte. Nyní je skvělý čas zaměřit se na své vnitřní pocity a přijmout jednoduchý zákon vesmíru, který říká, že všechno je dobré, jaké to zrovna v danou chvíli je.

Nalezněte svůj vnitřní oheň a probuďte v sobě sílu, která tiše dřímá a čeká na vaše rozhodnutí. Rozjímejte nad tím, co ve vás probudí vášeň, která vás popožene k dalším činům. Jestli se rádi díváte do ohně, zapalte si svíčku a sledujte mihotající plamínek, pokud máte možnost, zapalte venku oheň. Inspirujte se přírodou a hvězdnou oblohou, která přináší do života klid, mír a harmonii. Magická svatojánská noc otevírá poklady a dávná tajemství. Sbírejte bylinky, zajděte do lesa a zkuste vyrobit svatojánský olejíček. Můžete si natrhat svatojánskou kytici z bylin, ve které by neměla chybět třezalka, pelyněk, kopretina a chrpa. Naši předci věřili, že byliny mají tuto noc největší sílu a rostliny mají magickou moc.

Zdroj: Johanna Paunggerová, Thomas Poppe, Síla Měsíce

Červen podle mariášových karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.