Astročlánky

26. června 2024 06:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 26. června 2024: Hýčkejte se a mějte se rádi

S Vodnářem a Rybami pečujte o své nohy. Hýčkejte je a poděkujte, že vás celý život nosí a nic za to nechtějí. Energii Berana využijte na dokončení náročných úkolů. Jak správně pečovat o tělo a duši podle vlivu Měsíce následující dny?

26. 6. - Vodnář

Luna putuje ve znamení Vodnáře, energie v tyto dny velmi intenzivně působí na bérce, kotník, patu, lýtko, holeň a křečové žíly. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Směřujte svou pozornost na nohy. Nastává období, kdy je potřeba o své nožky s láskou pečovat, rozmazlovat je a hýčkat.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Větrejte, dýchejte a pusťte do svého života čistý vzduch. Udělejte si pořádek ve skříních, na půdě, ve sklepě a nezapomínejte také na zahradní domek či jiné prostory. S láskou se zbavujte zbytečností a udělejte místo pro nové. Nejenže se vám bude lépe žít, ale vyčistíte také svou mysl od zbytečných myšlenek a strachů. Toužíte po změně a nemáte dostatek financí na nový nábytek? Malujte, lakujte, natírejte a nechte svou energii volně proudit. Někdy stačí změnit barvu pokoje, povlečení nebo vyměnit závěsy a vaše místnost se rozzáří čistotou. Pokud potřebujete rychle uklidit, s chutí do toho, práce vám půjde od ruky.

27. - 28. 6. - Ryby

Luna putuje ve znamení Ryb, které ovlivňuje chodidla, chůzi, prsty u nohou a lymfatický systém. Cokoliv v těchto dnech uděláte pro tyto orgány, působí velmi blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Nestihli jste zajít na pedikúru a manikúru? Nevadí. Máte dostatek času všechno dohnat a své nožky pořádně rozmazlit.

Čtěte také: Jak znamení ovlivňují jejich živly: Ohnivá jsou odvážná, zemská jsou praktická

Vyzkoušeli jste již někdy reflexní masáž s aromaterapií? Věřte, že budete nadšení jejím účinkem. Při výběru olejíčku se nechte vést intuicí, budete překvapení, jak vaše tělo zareaguje na vůně a masáž. Budete odcházet jako znovuzrození a bloky, které jste měli, se jemně rozpustí. Plavejte, cvičte ve vodě a pořádně si zadovádějte s dětmi, kamarádkou nebo klidně sami. Nudit se v tyto dny rozhodně nebudete. Smějte se, bavte se, tancujte a zpívejte. Probudí se ve vás opět malé dítě, které se s radostí vrhá do všech možných i nemožných aktivit.

29. - 30. 6. - Beran

Luna putuje ve znamení Berana, ten intenzivně působí na hlavu, mozek, obličej a oči. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Trápí vás migrény? Zkuste odlehčit jídelníček, vynechte čokoládu, kakao, cigarety a potraviny, o kterých víte, že vám nedělají dobře. Dostatečně pijte, nejlépe čistou pramenitou vodu. Bolí vás oči? Vyzkoušejte obklady ze světlíku lékařského, který má velkou sílu a působí přímo zázračně. Dívejte se na stromy, zeleň nádherně uklidňuje a léčí rozbouřené city i emoce. Na domácí práce klidně zapomeňte, chybí trpělivost a chuť. Vyneste odpadky, vyvětrejte, zapněte pračku, myčku a hoďte si nohy na stůl. Trénujte trpělivost, nespěchejte, mějte se rádi a buďte vděční za život, který máte.

Zdroj: Johanna Paunggerová, Thomas Poppe, Síla Měsíce

Horoskop na tento týden:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.