Celebrity

9. května 2024 14:01

Eliška Reiglová

Máma slavných Kardashianek šokuje. Našli mi tumor, přiznala Kris Jenner

Známé reality hvězdičky a influencerky, takzvané Kardashianky, by nebyly tím, čím jsou, kdyby nebylo jejich matky. Kris Jenner (68) se zasadila o to, aby se její rodina proslavila a vydělávala neuvěřitelné jmění. Svým dcerám se o kariéru dlouho starala sama. Nyní jim musela oznámit, že jí lékaři našli tumor.

Díky schopnosti proslavit své dcery a zprostředkovat jim cestu k vysněným kariérám dostala Kris Jenner přezdívku „momager“, volně přeloženo „mamažerka“. Kdo sledoval show o klanu Kardashianů od začátků, nemohl přehlédnout, že její pracovní nasazení bylo vždy velmi vysoké a že jejích pět dcer jí za hodně vděčí.

Ač vztahy v celosvětově sledované rodině bývají občas napjaté, její členové se stále mají velmi rádi. Navzájem se podporují v návštěvách odborníků na nejrůznější zdravotní problémy, kterými trpí, a poslední schůzka s lékaři byla pro Kris zásadní. V traileru na novou sérii reality show třem svým dcerám musela oznámit, že u ní testy odhalily tumor.

„Byla jsem na vyšetření. Našli mi cystu a malý tumor,“ řekla Kris před svými dcerami Khloé, Kendall a Kylie. Zatímco Khloé se nezmohla na jinou reakci než vyděšený pohled, její mladší sestry se rozplakaly a musely se navzájem utěšovat. Zda je tumor zhoubný či nikoliv, slavná manažerka neupřesnila.

Velkým zdrojem popularity i příjmů celého rodu Kardashianů je jejich známá reality show:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.