Celebrity

24. dubna 2024 08:30

Eliška Reiglová

Kim Kardashian potvrdila drby. Opravdu si fénuje šperky a spí s otevřenýma očima

Televizní hvězda Kim Kardashian (43) byla už mnohokrát terčem naprosto nesmyslných spekulací a řadu z nich musela vyvracet. Ve své show například podstoupila rentgen pozadí, aby dokázala, že v něm nemá implantáty. Nyní ale naopak některé z věcí, které se o ní říkají, potvrdila. Které jsou nejbizarnější?

O celé řadě celebrit se vyprávělo mnoho nesmyslů. Často si lidé sami říkají, že některé spekulace jsou tak absurdní, že pravdivé být zkrátka nemohou. Kim Kardashian ale svou upřímností potvrdila opak. V talk show Jimmy Kimmel Live se rozhodla odpovídat na to, jaké věci, které o ní kdy byly napsány či řečeny, se zakládají na realitě.

Bizarní návyky

O Kim se povídalo například to, že než si nasadí šperky, vyfénuje je. „To je rozhodně pravda. Nesnáším pocit, že mi je zima, který mám, když si nasadím studené šperky nebo si obléknu cokoliv se zipem. Obojí potřebuji mít teplé,“ potvrdila hvězda jedné z nejsledovanějších amerických reality show, která se proslavila poté, co unikla její intimní nahrávka.

Pravdou je také to, že než jde Kim Kardashian do postele, vždy si umyje chodidla. Potvrdila rovněž, že když spí, má lehce pootevřené oči. „Na to jsou i důkazy. Moje sestry mě u toho natáčely a fotily,“ zasmála se. Upřímně také sdělila, že čtrnácté narozeniny skutečně oslavila na ranči Neverland, který byl domovem Michaela Jacksona.

Nelehká přiznání

Kdo si v kavárnách bere kávu s sebou na cestu, ví, že na kelímek obsluha mnohdy dává i kartonový rukáv, který chrání před popálením o horký nápoj. Ten Kim nenávidí a má dokonce člověka na to, aby jí ho z kelímku sundával. „Nesnáším pocit sahání na karton. Nemůžu ten rukáv slyšet ani vidět, musí se to dělat daleko ode mě. Je to pro mě jako škrábání nehty po tabuli,“ vysvětlila.

V neposlední řadě se moderátor jedné z nejvlivnějších influencerek světa zeptal, zda je pravda, že natočila vlastní fitness DVD s názvem Kim Kardashian: Fit in Your Jeans by Friday (Vejdi se do pátku do džín). „Ano, to jsem skutečně natočila. Ale je to už hodně, opravdu hodně dávno,“ přiznala, ač nerada, Kim Kardashian.

Velkým zdrojem popularity i příjmů celého rodu Kardashianů je jejich známá reality show:

Sdílejte článek
Štítky Kim Kardashian káva spánek šperky spekulace zvyky Jimmy Kimmel Kim Kardashianová drby

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.