Marcela Holanová chce zakopat válečnou sekeru. Stojí o setkání s exmanželem Karlem Šípem

Marcela Holanová chce po letech soudních sporů a napjatých vztahů s exmanželem Karlem Šípem zakopat válečnou sekeru. Hudebnice prozradila, že by dokonce stála o osobní setkání.

Bouřlivý rozvod Marcely Holanové (72) a Karla Šípa (78) měl dohru ještě dlouhých 20 let poté. Brali se v roce 1978 a mají spolu syna Karla. Velká láska však v roce 2003 skončila hořkým soudem a tahanicemi o majetek. Zpěvačka v jednom ze starších rozhovorů přiblížila, že za rozpadem jejich manželství stála mimo jiné i další žena. „To víte, to je po dvaceti letech všude stejné. To se pak nějaká chybička vloudila, nějaká mlaďounká. To jsem nesla blbě. Ale nemůžete tomu bránit, nemůžete nic dělat. Tam je prostě na prvním místě to mládí,“ řekla pro iDNES.cz.

Mohlo by vás zajímat: Smutné tajemství Karla Šípa. Nemanželská dcera spáchala ve dvaceti letech sebevraždu

Šíp od té doby žije s partnerkou Ivou, se kterou má dvacetiletého syna Jana. Holanová na vztahy příliš štěstí neměla, trápila ji navíc řada zdravotních problémů. Když se jejich vztah rozpadl a bolest byla ještě příliš čerstvá, zpěvačka si dokonce chtěla vzít život. „Uvědomila jsem si, že když se vám taková věc stane ve věku jako mně, všechno se vám zhroutí. Přijdete o přátele, o sebevědomí, o rodinu, absolutně o všechno. Začínáte znova. A to je strašně těžké,“ svěřila se Blesku Holanová. „Naštěstí jsem dokázala žít dál a postavit se na vlastní nohy,“ dodala bývalá členka skupiny Faraon.

Holanová už je usmíření otevřená

Jak roky plynuly, je písničkářka ochotná vše urovnat. „Ráda ho uvidím. Já mu odpustila, už je to pár let... Ale to není o mně, takové setkání,“ prozradila Blesku autorka hitu Já už nejsem tvá. „Nechci ale být tou, která něco chce. Pokud by se Karel chtěl vidět, ráda se s ním potkám,“ upřesnila Holanová, která tak trochu naznačila, že by ráda, kdyby první krok přišel právě od Šípa. „Jsme v telefonickém kontaktu. Znáte to – Vánoce, narozeniny, svátky... Jsem ráda, že se mu stále pracovně daří,“ poznamenala.

Čtěte také: Sedmdesátnice Marcela Holanová šokuje: Exmanžel Karel Šíp je se mnou pořád!

Hudebnici zároveň potrápilo i zdraví, vleklé zdravotní komplikace po operaci kyčle už ale naštěstí má za sebou a je v pořádku. Období pro ni bylo těžší rovněž kvůli ztrátě čtyřnohého přítele. „Bolesti odezněly, takže jsem ráda. Stále mě ale rmoutí, že pejsek, kterého jsem měla, bohužel zemřel. Byl to jezevčík Safin. Bylo to moc smutné a jako každá smrt člena rodiny mě to poznamenalo,“ uvedla pro web ŽivotVČesku.cz umělkyně.

Podívejte se, jak Marcela Holanová bydlí:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.