Celebrity

29. května 2023 11:42

David Laštovka

Smutné tajemství Karla Šípa. Nemanželská dcera spáchala ve dvaceti letech sebevraždu

Moderátor a bavič Karel Šíp, který slaví 78. narozeniny, kolem sebe neustále rozdává pohodu a smích. V životě si přitom prošel velmi bolestným obdobím, na které by nejraději zapomněl.

První manželkou Karla Šípa byla o šest let mladší zpěvačka Marcela Holanová, se kterou má syna Karla. Se svou ženou spolupracoval i profesně, když se stal jejím dvorním textařem. Po pětadvacetiletém soužití však přišel pro mnohé nečekaný rozchod, když se Šíp zamiloval do o třicet let mladší produkční Ivy a Holanovou opustil. Následoval bouřlivý rozvod a dělení majetku, což se přes soudy vleklo dlouhých deset let. Zpěvačka po něm požadovala osm milionů korun, nakonec jí byl přiznán jeden milion korun a k tomu chalupa.

Mohlo by vás zajímat: Josef Alois Náhlovský měl rád publikum i lékaře. Proč nikdy nemluvil o dětech?

Jejich vztahy jsou dodnes na bodu mrazu. Když Marcela Holanová na koncertech zpívá písně, které otextoval její exmanžel, dodnes jí z toho běhá mráz po zádech. „Ta slova jsou tak ze života, tak skutečná, že si někdy říkám: ‚Panebože, jako kdyby věděl, jak to mezi námi nakonec dopadne.' Dovedl to do naprosté dokonalosti, přesně podle těch textů, co mi psal, tak úplně stejně ode mě odešel. V tomhle ohledu je tedy se mnou pořád. Bohužel jenom v písničkách. Nevídáme se. Já už to neřeším,“ svěřila se Holanová redaktorovi webu Prima Ženy.

Podívejte se, co kdysi prozradil Karel Šíp v pořadu Zrcadlo tvého života:

Dcera vyskočila z devátého patra

S produkční Ivou se Karlovi Šípovi v roce 2003 narodil syn Jan. Když přišel na svět, Šípovi bylo osmapadesát. Ivu si vzal za manželku v roce 2007 a žije s ní šťastně dodnes. „Jakmile jsem se rozhodl pro vztah s o třicet let mladší ženou, která byla bezdětná, nemohl jsem jí jenom proto, že jsem starší a mám rád své pohodlí, dítě odepřít. Jsem šťastný, že Honzíka máme a věk neřeším. Pokud by člověk takhle uvažoval, nestalo by se v životě nic,“ uvedl pro MF DNES Karel Šíp.

Přiznal, že Iva, s níž se seznámil během natáčení svých pořadů, ho zaujala na první pohled. „Dodnes velmi oceňuji, když z někoho vyzařuje jakási pozitivní energie, poněvadž s tou negativní jsem měl bohaté zkušenosti. A to bylo asi to, co mě zaujalo. Jak byla usměvavá a dobře naladěná,“ popsal bavič.

Přečtěte si také: 7 párů s největším věkovým rozdílem. Jak mladou ženu sbalil Šíp nebo Polívka?

Málokdo ale ví, že měl také nemanželskou dceru Hanu, která se narodila v roce 1982 a ve svých dvaceti letech spáchala sebevraždu, když vyskočila z devátého patra bytu, v němž bydlela. Měla psychické problémy a od patnácti let se měla potýkat s drogami. Přestože ji nikdy v životě neviděl a nepodstoupil ani zkoušky otcovství, po celou dobu na ni řádně platil alimenty.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.