Celebrity

29. května 2023 11:42

David Laštovka

Smutné tajemství Karla Šípa. Nemanželská dcera spáchala ve dvaceti letech sebevraždu

Moderátor a bavič Karel Šíp, který slaví 78. narozeniny, kolem sebe neustále rozdává pohodu a smích. V životě si přitom prošel velmi bolestným obdobím, na které by nejraději zapomněl.

První manželkou Karla Šípa byla o šest let mladší zpěvačka Marcela Holanová, se kterou má syna Karla. Se svou ženou spolupracoval i profesně, když se stal jejím dvorním textařem. Po pětadvacetiletém soužití však přišel pro mnohé nečekaný rozchod, když se Šíp zamiloval do o třicet let mladší produkční Ivy a Holanovou opustil. Následoval bouřlivý rozvod a dělení majetku, což se přes soudy vleklo dlouhých deset let. Zpěvačka po něm požadovala osm milionů korun, nakonec jí byl přiznán jeden milion korun a k tomu chalupa.

Mohlo by vás zajímat: Josef Alois Náhlovský měl rád publikum i lékaře. Proč nikdy nemluvil o dětech?

Jejich vztahy jsou dodnes na bodu mrazu. Když Marcela Holanová na koncertech zpívá písně, které otextoval její exmanžel, dodnes jí z toho běhá mráz po zádech. „Ta slova jsou tak ze života, tak skutečná, že si někdy říkám: ‚Panebože, jako kdyby věděl, jak to mezi námi nakonec dopadne.' Dovedl to do naprosté dokonalosti, přesně podle těch textů, co mi psal, tak úplně stejně ode mě odešel. V tomhle ohledu je tedy se mnou pořád. Bohužel jenom v písničkách. Nevídáme se. Já už to neřeším,“ svěřila se Holanová redaktorovi webu Prima Ženy.

Podívejte se, co kdysi prozradil Karel Šíp v pořadu Zrcadlo tvého života:

Dcera vyskočila z devátého patra

S produkční Ivou se Karlovi Šípovi v roce 2003 narodil syn Jan. Když přišel na svět, Šípovi bylo osmapadesát. Ivu si vzal za manželku v roce 2007 a žije s ní šťastně dodnes. „Jakmile jsem se rozhodl pro vztah s o třicet let mladší ženou, která byla bezdětná, nemohl jsem jí jenom proto, že jsem starší a mám rád své pohodlí, dítě odepřít. Jsem šťastný, že Honzíka máme a věk neřeším. Pokud by člověk takhle uvažoval, nestalo by se v životě nic,“ uvedl pro MF DNES Karel Šíp.

Přiznal, že Iva, s níž se seznámil během natáčení svých pořadů, ho zaujala na první pohled. „Dodnes velmi oceňuji, když z někoho vyzařuje jakási pozitivní energie, poněvadž s tou negativní jsem měl bohaté zkušenosti. A to bylo asi to, co mě zaujalo. Jak byla usměvavá a dobře naladěná,“ popsal bavič.

Přečtěte si také: 7 párů s největším věkovým rozdílem. Jak mladou ženu sbalil Šíp nebo Polívka?

Málokdo ale ví, že měl také nemanželskou dceru Hanu, která se narodila v roce 1982 a ve svých dvaceti letech spáchala sebevraždu, když vyskočila z devátého patra bytu, v němž bydlela. Měla psychické problémy a od patnácti let se měla potýkat s drogami. Přestože ji nikdy v životě neviděl a nepodstoupil ani zkoušky otcovství, po celou dobu na ni řádně platil alimenty.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.