Celebrity

7. dubna 2023 08:30

David Laštovka

Josef Alois Náhlovský měl rád publikum i lékaře. Proč nikdy nemluvil o dětech?

Zemřel komik Josef Alois Náhlovský

Smrt Josefa Aloise Náhlovského, který skonal ve věku 72 let, zarmoutila celý národ. Jak uvedla jeho rodina, odešel po krátké těžké nemoci. Oblíbený bavič a komik měl přitom před sebou velké plány a jeho odchodu na věčnost absolutně nic nenasvědčovalo.

Na svůj zdravotní stav si Josef Alois Náhlovský stěžoval neustále, že by to ale mělo být až tak vážné, nikdo nečekal. „Petr Novotný (bavič a moderátor, pozn. red.) o mně kdysi prohlásil, že jsem hypochondr a od té doby už se to se mnou veze. Přijdete do nemocnice, že vám něco je, a lidi nevěří, dělají si legraci. Já se jen hlídám, a když se mi něco nepozdává, konzultuji to s lékaři. Za ta léta se už stali mými přáteli,“ svěřil se za svého života redaktorovi webu Prima Ženy Náhlovský. Za poslední rok sice viditelně zhubl, na pracovním tempu ale neubral. Ba naopak.

Bavit lidi bylo jeho životním posláním. Obecenstvo miloval. Na letošní rok měl naplánované další velké turné s kamarádem Karlem Šípem. Od ledna do května měli nasmlouváno 21 štací v Čechách a na Moravě. Stihli jich šest. Naposledy se představili 24. února v Nymburce. Následné vystoupení, které se mělo uskutečnit 2. března v Teplicích, muselo být kvůli Náhlovského zdravotní indispozici odloženo. A další už bohužel nepřidal... Někteří jeho přátelé naznačovali, že s vážnou nemocí bojoval delší dobu, nejbližší rodina však v oficiální zprávě napsala, že odešel po krátké těžké nemoci.

Dovolujeme si Vás za nejbližší rodinu informovat, že dnes, 7. 4. 2022, ve věku 72 let, zemřel po krátké těžké nemoci, se...

Posted by Josef Alois Náhlovský - oficiální fanclub on Thursday, April 7, 2022

Krásné ženy dokázal bavit celou noc

Josef Alois Náhlovský byl rozvedený a bezdětný. Poslední léta svého života žil s partnerkou v Luhačovicích, kam se odstěhoval. Měl však stále ještě dva byty, v Ústí nad Labem, kde rozjížděl svoji úspěšnou kariéru, a v Praze. „Vystupuju po celé republice, takže se to hodí. Ať jsem kdekoliv, všude mám kde přespat,“ pochvaloval si v hovorech s redaktorem našeho webu herec a muzikant, který miloval krásné ženy a pokaždé si s velkým gustem užíval jejich společnost. Dokázal je bavit celý večer. O tom, proč nikdy nestihl mít vlastní potomky, nikdy nemluvil. Bylo to pro něj citlivé téma.

Mezi jeho velké záliby patřilo sázení na sport. Především na tenis a fotbal. Byl v tom velmi zdatný a občas vyhrával i pěkné peníze. „To je moje radost. Baví mě to. Kdybych měl spočítat, kolik jsem do toho nacpal, prohrál a vyhrál, jsem pořád ještě mírně v plusu,“ svěřoval se bavič, jenž zbožňoval hudbu. Dokonce měl svoji vlastní kapelu, které dal název Kozí bobky. Vzhlížel ke kytaristovi Petru Jandovi z Olympicu. Ten zároveň patřil mezi jeho velké kamarády. „Chtěl bych umět hrát jako on. Ale na to bohužel nemám. Tak dobře hrát se nikdy nenaučím,“ říkával skromně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.