Celebrity

25. března 2023 12:12

Gabriela Kolinová

Zuckerberg se pochlubil třetím potomkem. Z miminka se radují i dcery. Jaké má jméno?

Mark Zuckerberg je trojnásobným otcem. A je to opět holčička. O jejím narození informoval pyšný tatínek na svém instagramovém účtu, kde se pochlubil i dvěma fotkami.

"Vítej na světě, Aurelie Chan Zuckerberg! Jsi takové malé požehnání," napsal šéf firmy Meta, pod kterou spadá i sociální síť Facebook. Na jedné fotce je s novorozenou dcerou Aurelií jeho manželka Priscilla Chan, na druhé vedle miminka leží on sám.

Osmatřicetiletý Mark Zuckerberg a stejně stará Priscilla Chan, která je bývalou pediatričkou, jsou nyní rodiči již tří dcer. Společně mají ještě pětiletou August a sedmiletou Maximu. První dcera se narodila v prosinci roku 2015 a druhá v srpnu 2017.

O tom, že spolu s manželkou čekají dalšího potomka, informoval Zuckerberg už ke konci minulého roku. „Šťastný nový rok! V roce 2023 přijde velké množství dobrodružství a lásky,“ napsal k fotografii s těhotnou Priscillou.

Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg hraje českou hru Beat Saber:

Sdílejte článek
Štítky miminko Mark Zuckerberg Meta Platforms Priscilla Chan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.