Seriály a filmy

1. března 2022 05:50

red

Markéta je mrcha! V seriálu ZOO poníží Viky před soudkyní

(ZOO 8) - Hodná soudkyně

Markéta nenechá na Viky nit suchou, což prokáže i v další epizodě ZOO. Nakonec to ale bude Viky, kdo Markétě pomůže. Dívejte se v úterý ve 20:15 na Primě na další epizodu zábavného seriálu ze zoologické zahrady.

V zoo se chystá několik velkých akcí. Dva žirafí samci Gregor a Donatello mají být odvezeni do zoologických zahrad v Amsterdamu a Curychu, v té místní pro ně totiž nejsou vhodné samice.

Ředitelka Roklová ale v rámci tiskové konference neprozřetelně řekne, že pokud by se vývoz nepodařil, samci budou utraceni. A přesně toho se chytne Lubor Brázda a rozhodne se svými pákami odjezdu samců zabránit. Obě zoo jejich přijetí opravdu odmítnou.

Co se bude v ZOO dít teď?

Na Roklovou se snese palba kritiky ze všech stran. Bývalý ředitel zoo přichází se záchranným plánem – vystavět žirafí kemp. Na ten je ale třeba sehnat sponzora. Na mysli všem opět vytane sklářská rodina Novotných. Bude ale ochotna opětovně v zoo investovat?

Další důležitou akcí je den se slony. Ředitelka přiřadí ošetřovateli slonů Pepovi jako pomocnici Sid. Ta nakonec bude mít velkou šanci se blýsknout, protože Pepa onemocní a celý sloní den dostane na starost právě Sid. Bude se ale muset také vypořádat s Albertem, který jí začíná mimořádně nadbíhat:

Soudkyně Danuše si Viky oblíbí

Za Petrem přijíždí jeho matka Danuše, pro kterou Markéta chystá večeři. Té se mají zúčastnit i Danušini kolegové. Všichni mají totiž důvod k oslavě. Danuše je soudkyně – stejně jako její syn Petr – a nyní dosáhla velkého kariérního úspěchu. Stala se z ní soudkyně Ústavního soudu – a to je třeba oslavit. Protože je Markétě jasné, že by si měla budoucí tchyni naklonit, navrhne uspořádat posezení doma. Chce se blýsknout luxusním francouzským receptem.

Protože jsou ale Ben a Sofie malí ďáblové a Markétu nemají moc rádi, její snahy o honosnou večeři s gustem sabotují. A Markéta v reakci na to vybouchne! To se vůbec nebude líbit Danuši, která má svá vnoučata samozřejmě ráda a na žádné formy vzteku či agrese vůči nim není zvědavá. A Petr už vůbec nechce od Markéty slyšet cokoliv o „dvou harantech“ ve spojení s jeho dětmi. Jak tohle dopadne? Nečekaná záchrana přijde od Viky a Marka, a to i přesto, že Markéta nevynechá jedinou možnost, jak Viky ponížit.

Seriál ZOO sledujte v úterý a ve čtvrtek ve 20:15 na Primě a také online
v iPrima Videopůjčovně!