Celebrity

2. října 2024 15:28

Vanesa Havlíková

Markéta Vondroušová partnera již neskrývá. Novou láskou se chlubí na sociálních sítích

Tenistka Markéta Vondroušová (25) se na jaře letošního roku oficiálně rozvedla. Jen pár měsíců po rozvodu následně potvrdila vztah s mladším kolegou Andrewem Paulsonem (22). Přestože si sportovkyně novou lásku zpočátku nechávala pro sebe, nyní se již dvojice neskrývá a na sociálních sítích pravidelně nechávají nahlédnout do svého soukromí.

Manželství Markéty Vondroušové a Štěpána Šimka krachlo po dvou letech. „Prostě nám to nevyšlo, nebylo to takové, jak bychom si oba představovali. Štěpán se odstěhoval ze společného bytu i s kočkou, řešíme formálně rozvod, ale na všem jsme domluveni,“ popsala tehdy wimbledonská šampionka pro deník Blesk a zdůraznila, že za koncem téměř desetiletého vztahu není nikdo třetí.

Čtěte také: Maminka tenistky Vondroušové: Na turnajích ji raději nerušíme, rozvod nás šokoval

Střípky ze soukromí

„Ne, ne, jsme každý single a nikoho nemáme,“ dodala Vondroušová. Tři měsíce od rozvodu bylo ale vše jinak a talentovaná sportovkyně se pochlubila novou láskou. Její srdce získal mladší tenisový kolega Andrew Paulson.

Tehdy se k novému vztahu však příliš vyjadřovat nechtěla. „Ano, je to tak,“ potvrdila Vondroušová deníku nového partnera. „Prosím, respektujte ale moje soukromí,“ zdůraznila. Nyní už však nechává do svého soukromí sledující na sociálních sítích běžně nahlédnout.

S přítelem pravidelně sdílí fotografie, ať už ze společných cest, práce či každodenního života. Naposledy se pochlubila snímky z Valencie, kde s partnerem poznávají krásy tohoto španělského města.

Podívejte se na rozhovor s maminkou Markéty Vondroušové:

Sdílejte článek
Štítky láska rodina společnost vztah tenis celebrity Markéta Vondroušová Valencie společenská rubrika Andrew Paulson

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.