Celebrity

26. července 2024 17:59

redakce Prima Ženy

Markéta Vondroušová už není single. Tenistka po rozvodu našla lásku v mladším kolegovi

Markéta Vondroušová (25) se před čtvrt rokem oficiálně rozvedla. Láska si ale tenisovou hvězdu našla znovu a nyní tvoří pár s mladším tenistou Andrewem Paulsonem (22). Nový vztah tenistka oficiálně potvrdila.

Markéta Vondroušová na kurtu předvádí neuvěřitelné výkony. Tenisová hvězda si ale v osobním životě prošla těžkou životní zkouškou. Manželství se Štěpánem Šimkem po dvou letech krachlo. „Prostě nám to nevyšlo, nebylo to takové, jak bychom si oba představovali. Štěpán se odstěhoval ze společného bytu i s kočkou, řešíme formálně rozvod, ale na všem jsme domluveni,“ popsala tehdy wimbledonská šampionka pro deník Blesk.

Mohlo by vás zajímat: Markéta Vondroušová miluje tetování i drsný humor. S trenérem uzavřela krutou sázku

Tehdy však zdůraznila, že za koncem téměř desetiletého vztahu není nikdo třetí. „Ne, ne, jsme každý single a nikoho nemáme,“ dodala Vondroušová. Čtvrt roku poté je ale vše jinak. Talentovaná sportovkyně opět září štěstím.

Vztah s mladším tenistou

Srdce blonďaté krásky zahořelo světe div se, na kurtu. Vondroušová se zamilovala do mladšího tenisového kolegy jménem Andrew Paulson. Už dříve se o jejich vztahu spekulovalo. Oba dva na sociální sítě umísťovali fotky, na kterých byla vždy vidět jen část, dalo se však například podle tetování zpozorovat, že se jedná právě o tyto dva.

Čtěte také: Markéta Vondroušová získá za Wimbledon desítky milionů. O velkou část ale přijde

Mohlo vám uniknout: Vondroušová s Muchovou se oblékly do olympijského. Upozorňují na jeden problém

Nyní už se ale Markéta rozhodla prolomit mlčení a vztah se sportovcem přiznala veřejně. „Ano, je to tak,“ potvrdila Vondroušová deníku svůj vztah. Do detailů ale zabíhat nechtěla a vztahové přiznání doplnila slovy: „Prosím respektujte moje soukromí.“

Na téma vztahů je zaměřena také nová extrémní seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, která přináší nejen vztahová dramata, ale místy se mění i v boj o přežití.

Sdílejte článek
Štítky celebrity Markéta Vondroušová tenistka láska vztah sport Andrew Paulson

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.