Celebrity

13. dubna 2024 07:00

David Laštovka

Marta Jandová randila s exmanželem Bočanové. Na toho pravého jsem si ale musela počkat, říká

Zpěvačka Marta Jandová (50) to v životě neměla lehké. Když jí bylo sedmnáct let, zákeřná rakovina jí vzala milovanou maminku. Na stejnou nemoc zemřel i její bratr Petr. Také na partnery, s kterými by mohla založit vytouženou rodinu, měla dlouho smůlu. Miminko nakonec přivedla na svět ve svých osmatřiceti letech.

Martu Jandovou v době dospívání postihla obrovská tragédie. Mamince lékaři objevili nádor na vaječníku, podstoupila náročnou léčbu, rakovině však bohužel podlehla. Krátce nato byl jejímu bratrovi Petrovi diagnostikován nádor na mozku. S nemocí statečně bojoval skoro deset let. Zákeřná choroba však byla nad jeho síly. Ze čtyřčlenné rodiny tak zůstala pouze s otcem, legendou českého rocku Petrem Jandou.

Mohlo by vás zajímat: Zahradní party u Petra Jandy: Marta se srostlým obočím a Dominik Hašek v ponču

První manželství skončilo po pěti letech rozvodem

Potřebovala změnit prostředí, proto odjela na roční studijní pobyt do USA. Když jí bylo devatenáct, seznámila se v Praze s kytaristou skupiny Die Happy Thorstenem Mewesem a odjela s ním původně jen na rok do Německa, aby se naučila další jazyk a získala nové zkušenosti. Bylo to osudové rozhodnutí. Pobyt si nakonec protáhla až na šestnáct let. Začala zpívat v jeho kapele a v zahraničí se stala hvězdou. Thorsten se stal i jejím prvním manželem, po pěti letech však přišel rozvod.

Randila s bývalým manželem Mahuleny Bočanové

Marta poté navázala vztah s dalším členem kapely, baskytaristou Ralphem Riekerem, ale ani s ním neměl vztah dlouhého trvání. Její velkou láskou byla i popová hvězda, německý pěvecký idol Sasha. Chodili spolu čtyři a půl roku. Nakonec však přišel bolestný rozchod, který oplakala. Teprve pak se rozhodla vrátit zpátky do rodné vlasti. Po čase se zamilovala do podnikatele Viktora Mráze, bývalého manžela herečky Mahuleny Bočanové. Po roce a půl ovšem společně oznámili rozchod.

Podívejte se, jak Marta Jandová splnila sen soutěžícímu v show Česko Slovensko má talent:

Životní láskou se stal gynekolog

Životní lásku našla v době, kdy už v ní ani nedoufala. Zamilovala se do gynekologa Miroslava Vernera, kterého si před deseti lety vzala za muže a má s ním dceru Marii. Na svět ji přivedla ve svých osmatřiceti letech. „Po dětech jsem toužila celý život, ale prostě jsem si musela počkat na toho pravého. Můj muž je skvělý manžel i táta. Ve všem si vyhovíme,“ prozradila Marta redaktorovi webu Prima Ženy. Její dceru si velmi užívá i dědeček – rocker Petr Janda.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.