Celebrity

20. července 2023 05:30

redakce Prima Ženy

Zahradní party u Petra Jandy: Marta se srostlým obočím a Dominik Hašek v ponču

Rozdováděná garden party se konala u rockera Petra Jandy (81), který své hosty vítal v barevném ponču a sombreru. Tématem akce totiž bylo Mexiko. Někteří tak ke svým klasickým outfitům zvolili jen mexický doplněk, jiní vyšvihli celý kostým, třeba jako dcera hostitele Marta Jandová (49).

Petr Janda si jakožto pořadatel mexické party celou akci užíval s kytarou nebo pivem v ruce. „Po manželce jsem chtěl, aby mi vybrala pončo, a klobouk jsem dostal od Marty,“ prozradil frontman kapely Olympic deníku Blesk. Marta Jandová, která Mexiko navštívila už několikrát, zvolila převlek za tamní malířku Fridu Kahlo a nevynechala ani typické srostlé obočí.

„Vzala jsem si i štětec, ani tak mě ale někteří nepoznali,“ posteskla si Blesku Marta Jandová. Možná kromě hustého obočí chyběl ještě knír, který je pro malířku také ikonický. „Je tady spousta fotografů. Kdyby se pak za pár let ty fotky použily, všichni by si řekli, že Jandová měla už tenkrát kníra. Lidi jsou zlí, takže jsem si radši udělala jen to obočí,“ vysvětlila zpěvačka.

Fridou, tedy alespoň jejím oblečením, se inspirovaly i další ženy na zahradní oslavě. A někteří dali zkrátka jen na vlastní cit. Manželka hostitele Alice Jandová (41) zvolila dle svých slov kostým takový, aby byl především hodně barevný. „Nevtělila jsem se do nikoho slavného, jsem nějaká mexická vesničanka,“ popsala svůj převlek. V průběhu akce si však navíc nechala pomalovat obličej a proměnila se ve známý mexický symbol – krásnou a strašidelnou ženskou kostru v šatech a make-upu zvanou La Calavera Catrina. I Alice Jandová má k Mexiku vřelý vztah.

Některé z dalších účastníků mexické party si můžete prohlédnout v galerii. Pod velké sombrero se schoval Dominik Hašek, který dorazil i s partnerkou Lenkou a synem Honzíkem (21 měsíců). Mezi hosty se bavil také kardiochirurg Jan Pirk (75). Slaměný klobouk nasadil Felix Slováček (80), který se nechal vyfotit po boku bývalé miss Jany Doleželové (42). Ve slušivém ponču a slamáku se ukázal také Jakub Kohák (48).

Marta Jandová prozradila detaily o svých macechách a řekla, jaký má s nimi vztah:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.