Bočanová dala nahlédnout do své domácnosti. Proměna bydlení dojala i její dceru Márinku

Herečka Mahulena Bočanová (56) se stará o to, aby se její dcera Márinka (21) cítila jako princezna. Před koncem roku spolu vyrazily na dovolenou na Kanárské ostrovy a ještě stihly oživit bydlení v obci Buštěhrad, kde to milují.

Toto byl vydařený konec roku. Mahulena a její dcera si užívaly na Tenerife a jejich bydlení zatím procházelo velkou proměnou. Po třech týdnech strávených na Kanárských ostrovech se Mahulena Bočanová s dcerou vrátily zpět domů. Bydlení v Buštěhradu za Prahou po renovaci nepoznávaly a zásadní proměna domova je dohnala až k slzám.

Čtěte také: Mahulena Bočanová se naštvala kvůli dceři. Rozhodně Márinku nevystavuji, aby cinkala kasa

„Překvapení po návratu z dovolené! Kromě domluveného vymalování i totální oprava všeho, co se nám doma za dvanáct let rozbilo a nová podlaha jako dárek,“ prozradila na sociálních sítích herečka s tím, že jí bylo po návratu domů štěstím do breku.

„Nejen, že bylo luxusně vymalováno a uklizeno a debordelizováno a opraveno vše, co tady nikdy nikdo za dvanáct let neudělal, ale jako bonus mi pan malíř s kamarádkou a jejím synem ještě zdarma udělali podlahu,“ rozplývala se herečka nad pracovním výkonem najaté firmy.

„Prý ať tý holce uděláme radost, nemá to jednoduchý! Bože, děkuju za lidi se srdcem, které nějak přitahuji a čím dál častěji mi přicházejí do života. Nikdo po mě nechtěl žádnou reklamu, možná mě i sprdnou, že to tady veřejně píšu, ale toto jsou ti moji andělé, co mi udělali největší radost od narození mojí dcery,“ pokračovala dojatá Bočanová.

Přečtěte si: Jitka Boho ukázala útulný byt, kde žije s partnerem a dětmi. Jsem polštářová, říká o sobě

„Vše opraveno! Šuplíky, zásuvky, žárovky, lišty, malby, obrazy, skla, poličky, kličky, okna, dveře, zámky, odpady, rez, krb,“ dodala na závěr herečka s tím, že za takovou bezchybnou práci by měli být lidé odměňováni zlatem.

Podívejte se, jak to Bočanové slušelo v létě na filmovém festivalu ve Varech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.