Celebrity

4. ledna 2024 12:44

Josef Šťastna

Mahulena Bočanová se naštvala kvůli dceři. Rozhodně Márinku nevystavuji, aby cinkala kasa

Herečka Mahulena Bočanová (56) patří k ženám, které velký kus kariéry obětovaly dětem. Mahulena Bočanová se oddaně stará o milovanou dceru Márinku (22), což znamená, že také musí občas vytáhnout drápky. Naposledy Mahulena dala jasně najevo, co si myslí o lidech, kteří útočí na její rodinu.

Mahulena Bočanová příchod roku 2024 slavila na ostrově Tenerife (Kanárské ostrovy), kam vzala také dceru Márinku. Jejím otcem je producent Viktor Mráz, který byl hereččiným manželem v letech 2001 až 2009.

Po rozvodu zůstala herečka na Márinku sama a musela přehodnotit svůj dosavadní životní styl. Velkou většinu svého času věnuje péči o dceru, která trpí lehkou formou autismu a také epilepsií. Mahulena ale nikdy na svůj osud nežehrala, naopak za každý den s dcerou je vděčná a její optimistický postoj dává naději také jiným rodičům, kteří jsou na tom se svými dětmi podobně.

„Márinka je velice krásná slečna, dvacítka, na které nic nepoznáte, dokud s ní nenavážete konverzaci. Ale zase je dobrá v komunikaci s lidmi. Není uzavřená, nebojí se jich, nevadí jí cizí prostředí, má lidi ráda,“ řekla s velkou úctou v hlase o své dceři Bočanová v rozhovoru pro magazín Showtime.

Dceru neukazuji, aby cinkala kasa

Herečka také měla potřebu reagovat na lidi, kteří naznačují, že Márinky je všude až moc. Mahulena na svém Instagramu jasně vzkázala, že dceru nevystavuje na sociální sítě, aby honila lajky či peníze.

„Dělám to proto, že moje dcera je jiná, ale já s tím umím žít. A umím s tím žít šťastně a mnoha maminkám to pomáhá v tom, že to jde, a proto to dělám a proto to dělat budu. Kdyby jednom jedné z vás jsem měla dodat sílu, radost a pohled na tu věc, že to není takový průser, jak to ze začátku vypadá,“ objasnila populární herečka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Už chápe včera a zítra. Je jak pětiletá, říká Bočanová o dceři Márince

„A vy, kteří si myslíte, že to dělám proto, aby mně kasa cinkla, že mám o dvacet tisíc sledujících víc, tak vy jste úplně na hlavu. Dejte si víno a mějte se na tom světě víc rádi,“ dodala Bočanová, která se za svou rodinu umí rvát jako lvice.

Mahulena Bočanová v 7 pádů Honzdy Dědka:

Sdílejte článek
Štítky peníze Instagram Kanárské ostrovy Mahulena Bočanová herec Showtime Tenerife Viktor Mráz Márinka Mrázová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.