Martin Chodúr žije s o 17 let starší ženou. Svatbu přirovnal k pohřbu

Zpěvák Martin Chodúr je s o sedmnáct let starší přítelkyní Ivonou Selníkovou už třináct let. Dvojice spolu má i syna Martínka. Proč ještě svou partnerku nepožádal o ruku a jaký názor má na svatby? Svou odpovědí hudebník překvapil.

Martin Chodúr (33) se dal s o sedmnáct let starší partnerkou dohromady, když mu bylo pouhých dvacet let. Ivona Selníková (50) v té době kvůli zpěvákovi dokonce požádala o rozvod. „Rozvedla se kvůli mně, protože se chtěla rozvést. Kdyby se rozhodla jinak, tak bych to akceptoval a byl bych dál nešťastný,” popsal zpěvák jejich začátky v rozhovoru pro pořad Extra Host. Málokdo jim tehdy věřil, ale oni se za svou lásku rozhodli bojovat a nyní, po třinácti letech vztahu, už jejich city nikdo nerozporuje. Dvojice spolu vychovává syna Martínka, a tak se nabízí i otázka týkající se svatby.

Mohlo by vás zajímat: Heidi Klum či Mariah Carey. Které další slavné ženy ulovily výrazně mladší partnery?

Představa obřadu se ale zpěvákovi příliš nezamlouvá. „Zpíval jsem na spoustě svateb. Svatba jako instituce, ten ceremoniál, mi není sympatický. Co se týká svatby v kostele, nejsem pokřtěný. Co se státního sňatku týká, tak je to něco jako státní pohřeb,“ prohlásil zpěvák.

Sňatek nevyloučil

Hudebník i přes ne příliš šťastné vyjádření ale dodal, že se s partnerkou o svatbě bavili a sňatek nevyloučil. „Z rozumu fajn, má to spoustu výhod, ale není to nic, na co bychom se romanticky těšili, že budeme mít náš slavný den. Ivonka to má stejné. Tak to odkládáme a věřím, že se to jednou stane,“ dodal tajemně Chodúr.

Moderátor se rozhodl svému hostovi položit otázku na tělo a zeptal se, zda to vůči jeho partnerce po takových letech není sobecké. Zvláště, když spolu mají potomka a ona má jiné příjmení. „Nepřemýšlel jsem, že by to bylo z mé strany sobecké. Člověk neví, co si ten člověk myslí. I když se známe velice dobře, je pořád pro mě tajemstvím. A myslím si, že je to správně. Muž nikdy neprokoukne ženu, co si myslí. Navíc ona je Blíženec a každý den trošku jiná žena. Je trošku těžké proniknout do tajů její mysli,“ dodal vítěz pěvecké soutěže.

Během rozhovoru přišla řeč i na dalšího potomka. „Druhé dítě jsme neřešili, protože jsme si byli vědomi různých komplikací, které mohou nastat. Jsme rádi, že Martínek je zdravý. Že vše dopadlo dobře,“ uzavřel Chudúr.

Mohlo vám uniknout: Vendula Pizingerová v pořadu Povídej

Sdílejte článek
Štítky svatba vztahy celebrity Martin Chodúr Ivona Selníková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.