Celebrity

13. července 2024 09:24

Vanesa Havlíková

Martina Formanová je opět zamilovaná. Vrátila se ke své první lásce

Bývalá modelka, spisovatelka a vdova po oscarovém režisérovi Miloši Formanovi (†86) je opět zamilovaná. Martina Formanová (58) se na sociálních sítích pochlubila romantickým snímkem a přiznala, že je šťastně zadaná.

Je to již šest let, co navždy odešel milovaný manžel Martiny Formanové. Oscarový režisér Miloš Forman za sebou zanechal nejenom ji, ale také jejich dva syny (další dva syny měl Forman z předchozího vztahu - pozn. redakce). Po truchlení ale přichází na řadu radost a síla lásky.

Čtěte také: Martina Formanová by se chtěla znovu zamilovat. Popsala muže svých snů

Stará láska nerezaví

Novým partnerem se spisovatelka nyní pochlubila prostřednictvím sociálních sítích. „Od páté do osmé třídy jsem byla šíleně zamilovaná do svého spolužáka Jirky Košíčka. Následně jsme chvíli randili (můj první polibek), ale naše cesty se nakonec rozešly,“ rozepsala se Formanová na sociálních sítích.

„Oba jsme se vzali, měli děti a stali jsme se vdovci. Letos na jaře, o 44 let později, jsme se opět zamilovali,“ dodala a přiložila zamilovanou fotografii, na které se líbá se svým staronovým partnerem Jiřím.

Přečtěte si: Martina Formanová se s Gottem pokoušela o miminko. Se syny oscarového režiséra nevycházela

Krátce poté, co spisovatelka fotografii zveřejnila, snesla se vlna gratulací. „Sny se plní,“ napsala ke snímku modelka a dlouholetá přítelkyně Pavlína Pořízková. „Vše, co potřebujete, je láska. Moc ti to přeju, Marti,“ přidala se Tereza Maxová. „Marti, to je na knížku. Mám velkou radost a moc Ti to přeju,“ pogratulovala Formanové také herečka Eva Holubová.

Podívejte se na společný rozhovor Martiny Formanové a Pavlíny Pořízkové:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.