Martina Formanová by se chtěla znovu zamilovat. Popsala muže svých snů

Bývalá modelka, spisovatelka a vdova po oscarovém režisérovi Martina Formanová se touží znovu bláznivě zamilovat. Přiznala také, že občas na rande chodí. Co musí splňovat muž jejích snů?

Je to už pět let, co odešel milovaný manžel Martiny Formanové (57). Oscarový režisér Miloš Forman (†86) za sebou nechal nejenom ji, ale také jejich dva syny (další dva syny, dvojčata, měl Forman z předchozího vztahu - pozn. redakce). Po truchlení ale přichází na řadu život a v něm i potřeba lásky. Spisovatelka v nedávném rozhovoru přiznala, že opět chodí na schůzky. „Občas chodím randit. Je to i dobrý sběr materiálu pro psaní,“ prozradila pro Blesk Formanová. Pomyslnou jiskru a chuť neztratila ani po padesátce. „Na to, jít na rande, nepotřebujete být ani mladá, ani krásná,“ zavtipkovala usměvavá blondýnka.

Mohlo by vás zajímat: Martina Formanová o vztahu se syny slavného režiséra: Byla jsem hloupá, žárlila jsem na ně

Najít v dnešní době ideální protějšek není zrovna nejjednodušší úkol. Co je pro ni při výběru muže důležité? „Musela bych se zamilovat. Prostě potkat někoho, s kým bych si měla o čem povídat. A vůbec by nemusel mít Oscary. Opravdu bych to znovu ráda zažila. Ten pocit, že s nemůžete dočkat, až dotyčného uvidíte,“ dodala spisovatelka, která měla s Milošem Formanem velice silné pouto.

Čtěte také: Osudové lásky Miloše Formana: Přebral ženu Gottovi, sestry Brejchovy dohnal k nenávisti

Láska je nejlepší dieta

Když mluví Formanová o lásce, její slova jsou plná naděje a nadšení. „Pro mě to byla i ta nejlepší dieta, cítit se zasycená už jen tím, že dýcháme stejný vzduch. Tak to je taková moje romantická vize, ale naštěstí jsem spokojená i v realitě, kterou žiju teď,“ vrátila se rodačka z Brna nohama na zem. Už dříve prozradila, že randění se za tu dobu zásadně změnilo. „Rozdíly v randění jsou, těch skoro třicet let je znát. Když to vezmeme jen z logistického hlediska, tak svobodných mužů v mém věku není tolik a ti, co jsou, tak chtějí podstatně mladší partnerky. Já nevím, jestli pro mě ještě někdo je,“ posteskla si v minulosti v Show Jana Krause.

Se svými dvěma syny, dvojčaty Andrewem (25) a Jamesem (25), žije v Americe. Střídavě pendlují mezi rančem v Connecticutu a New Yorkem, kde mají luxusní apartmán na Manhattanu. Aktuálně se Martina Formanová nejvíce věnuje své práci. Píše scénář pro seriál, ze kterého by později ráda udělala knihu.

Sdílejte článek
Štítky Amerika láska New York vztah vztahy režisér Miloš Forman celebrity Connecticut showbyznys Ceny Oscar Martina Formanová dvojče

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.