Celebrity

31. května 2024 20:32

Vanesa Havlíková

Martina Pártlová překvapila novou písní. Vzpomíná na trio 3v1, Nikol Leitgeb ale chybí

Zpěvačka Martina Pártlová (45) potěšila své fanoušky novým videoklipem. Ten pojednává o sestavě 3v1 a humorných situacích, které dámy společně zažily. Trio zakládala právě Pártlová s herečkou Veronikou Arichtevou (38) a Nikol Leitgeb (37), jež však na záběrech zcela chybí. Podle příznivců tak klip jasně poukazuje na spory, kvůli kterým se slavná skupina rozpadla.

Humorná sestava 3v1 složená z Veroniky Arichtevy, Nikol Leitgeb a Martiny Pártlové už je minulostí. „Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od tohodle roku už stojí za e-shopem 3v1 jen Veru s Marťou. Domluvily jsme se tak už v létě potom, co jsme skončily v rádiu,“ oznámilo slavné trio, proslulé sdílením videí s humornými situacemi ze života, na sociálních sítích v lednu 2024 s tím, že žádná dramata se nekonají a že nadále zůstávají kamarádkami.

Čtětě také: Definitivní konec spolupráce 3v1. Nehledejte senzaci, říkají Leitgeb, Pártlová a Arichteva

O pár měsíců později však Martina Pártlová vydala novou píseň s videoklipem zahrnujícím také archivní záběry scének komického tria. Jedna z členek, konkrétně Nikol Leitgeb, rodným příjmením Štíbrová, na nich ovšem chybí.

„Nelituji ničeho, co jsem do této doby udělala nebo zažila, i když to nebylo vždycky veselý a někdy ani nic, na co bych měla být pyšná. Nicméně všechno špatný, smutný, hloupý, veselý a hezký mě formovalo do takového člověka, jakým jsem dneska, a jsem s tím celkem okej,“ okomentovala Pártlová na sociálních sítích svou novou píseň.

Dle fanoušků je song právě o neshodách, které údajně převládaly mezi Arichtevou a Leitgeb. Ty se měly týkat především odlišných názorů na výchovu dětí. „Když se dva hádají a třetí je kat, vládne mocnou silou ty dva spojovat. Když se dva smějou, třetí staví zeď,“ zní část písně. „Když jeden tu není a ti dva jsou, o kom se asi mluví, je na pováženou,“ zpívá mimo jiné v písničce Pártlová.

Podívejte se na trio 3v1 v době, kdy ještě fungovalo:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.