Definitivní konec spolupráce 3v1. Nehledejte senzaci, říkají Leitgeb, Pártlová a Arichteva

3v1 v 7 pádech Honzy Dědka

Humorná sestava 3v1 složená z Veroniky Arichtevy, Nikol Leitgeb a Martiny Pártlové se rozhodla definitivně ukončit spolupráci. Poté, co zrušily besedy s fanoušky, pravidelná vysílání v rádiu, nyní oznámily i konec společného byznysu.

„Přátelé, kamarádi, přijde nám fér vám říct, že od tohodle roku už stojí za éšopem 3v1 jen Veru s Marťou. Domluvily jsme se tak už v létě po tom, co jsme skončily v rádiu,“ oznámilo slavné trio proslulé sdílením humorných situací ze života na sociálních sítích.

Čtěte také: Proč už nevídáme 3v1? Leitgeb, Pártlová a Arichteva přiznaly neshody

O obchod se bude starat už jen Arichteva a Pártlová

O internetový obchod se tak bude starat už pouze Veronika Arichteva s Martinou Pártlovou. Nikol Leitgeb se už nadále na jejich společném byznysu podílet nebude. Žádná dramata se však dle jejich vyjádření nekonají. „Žádný dramata se nekonaj. V životě je běžný, že lidi chtěj dělat a zkoušet různý věci a nic netrvá věčně. Marťa připravuje album a koncert, Nikča má Radovana, Veru svoje projekty,“ objasnily a ubezpečily fanoušky.

„Jsme kámošky, ale taky čtyřicetiletý matky, který maj každá i 'to svoje' a když se potkají, tak nechtěj řešit jenom společnou práci,“ dodaly s tím, že se jednou možná opět jejich slavné trio vrátí, ale nyní to není na pořadu dne.

Přečtěte si: Problémy s druhým těhotenstvím? Arichteva a Pártlová přiznaly, co jim hrozí

„Třeba až budem starý babky, budem mít odrostlý děti a opustěj nás ty naše polovičky, tak se s váma zas zasmějem při ňáký besedě,“ uvedly na závěr a poděkovaly všem, kteří jim fandili a podporovali je při jejich společné humorné cestě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.