Celebrity

3. září 2023 09:50

Josef Šťastna

Maruška z VyVolených porodila krásného syna, dostal velmi netradiční jméno

Marii Kovácsovou (37) mohli diváci sledovat v oblíbené reality show, kde nebyla nouze o hádky ani erotické hrátky mezi soutěžícími. Dnes žije spořádaným rodinným životem a pochlubila se krásnou novinkou - narodil se jí syn Theo.

Marie, která dnes používá příjmení Tomanová, to ve druhé řadě populární reality show dotáhla na stříbrnou pozici, vítězem VyVolených se stal Antonín Jalovec, kterému ve vile všichni říkali Tony.

Mohlo by vás zajímat: Kykolka z VyVolených je dnes vousatý strýček Gio. Jan Mikulecký prošel obří proměnou

„Na celou tu dobu vzpomínám v dobrém a nemohu říct, že bych něčeho litovala. Já si tehdy ani neuvědomovala, že by mě účinkování ve vile mohlo nějak proslavit, já tam nešla kvůli tomu, abych bojovala o výhru, ale chtěla jsem si to celé užít, poznat nové lidi a nasbírat nové zážitky,“ řekla Marie redakci webu Prima Ženy s tím, že tehdy jí bylo 21 let a pobyt pod dohledem kamer brala jako nekonečný večírek i odpočinek od každodenního obyčejného života.

Naše láska Theo ❤️

Posted by Marie Tomanová on Sunday, September 3, 2023

Mateřství a rodinná pohoda

Po VyVolených se Maruška velmi uklidnila a najela na rodinný život. Přestože s partnerem dohromady vychovávali tři děti (jedno je její a dvě jsou partnera z předchozího manželství), netajila se tím, že by chtěla další miminko. To se jí nyní splnilo, Maruška ukázala na svém Facebooku fotky krásného syna, který dostal jméno Theo. Maminka i miminko jsou v pořádku a Marie se už těší, až poprvé vyjede ven s kočárkem.

Sdílejte článek
Štítky miminko Instagram Facebook VyVolení mateřství reality show vila Marie Tomanová Marie Kovácsová Jan Mikulecký

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.