Celebrity

13. dubna 2022 14:21

Josef Šťastna

Vyvolená Maruška prošla radikální proměnou. Hvězda reality show ničeho nelituje

Maruška ve Vyvolených snědla i červa: Like House 2 je nuda, vzkazuje!

Marie Kovácsová (37) vtrhla na televizní obrazovky v roce 2006, kdy ji diváci mohli sledovat v reality show, kde nebyla nouze o hádky i erotické hrátky mezi soutěžícími. Dnes se velmi uklidnila, žije spořádaným rodinným životem a stará se o tři děti. Na pobyt ve vile ale vzpomíná v dobrém.

Marie, která dnes používá příjmení Tomanová, to ve druhé řadě populární reality show dotáhla na stříbrnou pozici, vítězem VyVolených se stal Antonín Jalovec, kterému ve vile všichni říkali Tony. Potetovaná Maruška se rychle stala hvězdičkou, která plnila bulvární rubriky, protože trpěla absencí studu a ve společnosti se ráda napila. To je kombinace, která sympatickou dívku několikrát proměnila ve večírkové tornádo.

„Na celou tu dobu vzpomínám v dobrém a nemohu říct, že bych něčeho litovala. Já si tehdy ani neuvědomovala, že by mě účinkování ve vile mohlo nějak proslavit, já tam nešla kvůli tomu, abych bojovala o výhru, ale chtěla jsem si to celé užít, poznat nové lidi a nasbírat nové zážitky,“ řekla Marie pro Prima Ženy s tím, že tehdy jí bylo 21 let a pobyt pod dohledem kamer brala jako nekonečný večírek i odpočinek od každodenního obyčejného života.

Tři děti a spořádaný život

Kromě potetovaného těla, které se v reality show nebála ukázat v celé kráse, se proslavila jako dívka, která si užívala erotické hrátky se svým kolegou Plutem (vlastním jménem Daniel António Joao). „Je pravda, že o tom našem výstupu se toho tehdy hodně napsalo, každému je jasné, že velkou roli tehdy hrál alkohol. Ale celé to dovádění mělo hranice a spíše se týkalo horní části mého těla,“ zavzpomínala s úsměvem na scénu, která by se hodila spíše do filmů pro dospělé.

Marie dnes pracuje v médiích, konkrétně v inzertním oddělení, a stará se o tři děti. „Jsem už delší dobu rozvedená, mám syna Tobiáše a můj současný partner má dvě dcery z předchozího vtahu, takže doma máme tři děti,“ popsala svou rodinnou situaci.

Velikonoce mě moc neberou, prohlásila Marie Tomanová

Z divoké Marušky se tak stala maminka na plný úvazek, která ale nezapomíná ani sama na sebe a ráda zajde do společnosti. Váží si toho, že s partnerem si vzájemně důvěřují a jsou si oporou. Pro web Prima Ženy přiznala, že má ráda domácí pohodu, ale ne za každou cenu, proto ani nepřehání přípravu na Velikonoce.

„Přiznám se, že Velikonocům toho moc nedám. Já třeba ani nyní nepeču, jedu si na stravě low carb, takže beránka ani mazanec ode mě nikdo čekat nemůže. Hodně si hlídám cukry, tuky a celkově postavu. Ale pečou babičky, takže mazance i beránka doma máme, ale objeví se u nás bez mého přičinění," popsala otevřeně pro Prima Ženy s tím, že Velikonoce rozhodně nepovažuje za středobod svého života. „Na Vánoce to mám stejně, já se určitě nepřejídám, zní to paradoxně, ale já o Velikonocích i Vánocích spíše ještě zhubnu,“ doplnila s upřímností v hlase.

„Já se tedy na Velikonoční pondělí nikdy netěšila. Pocházím z malé vesnice u Prahy, kde se tradice hodně dodržovaly, velikonoční pondělí jsem opravdu nenáviděla... Já se třeba ještě válela v posteli, máma klukům otevřela s tím, ať si mě najdou, oni mě seřezali ještě v posteli. Bylo to takové utrpení malé Marušky. Nikdy jsem třeba ani kluky nepolila studenou vodou, nějak jsem na to neměla náladu. Dnes to beru jako tradici, která k naší zemi patří, chápu ale hlasy, které říkají, že to pro mnoho žen není ideální den, prostě Velikonoční pondělí nemusím,“ dodala otevřeně milovnice tetování.

Sdílejte článek
Štítky Velikonoce tradice VyVolení Vánoce reality show vila Velikonoční pondělí Marie Kovácsová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.