Masakr motorovou pilou a nová prsa za výhru. V Prostřeno! dojde i na milostné návrhy

Strašidelný dům - Prostřeno! S28 (61) Strach - Prostřeno! S28 (61) + Masakr - Prostřeno! S28 (61) viz výše + Bojovníkova polévka - Prostřeno! S28 (61)

Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Tentokrát se u stolu, v kuchyních i při zábavě o vítězné vavříny utkají čtyři muži a jen jediná žena. V Praze to bude nejen pořádně vřít, ale také u ploten bublat . Další odvážlivci se dali dohromady proto, aby předvedli, jak to zvládají v kuchyni.

Prostřeno! bude tentokrát v Praze, kde se prý žije blaze. Vyhrát 60 tisíc a další tisíce v divácké volbě by se ale hodilo i tady – v partě čtyř mužů a jediné ženy. Bojovat budou nejen s taktikou, trémou, ale také úkolem týdne, kterým je v tomto týdnu vložení hot dogu do menu tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat taktizování a pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:50 a dozvíte se víc.

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Herec ve strašidelném domě Martin (30) plánuje originální menu

Má základní vzdělání. Pracoval jako sanitář a pizzař. Nyní pracuje ve strašidelném domě jako herec. S přítelkyní má dvě děti. Do pořadu ho přihlásil kolega z práce. Pokud by vyhrál, přidal by peníze na plánovanou svatbu. Jako zábavu si pro své hosty připraví strašení anebo prohlídku katakomb. Sám se převlékne za postavu z filmu Texaský masakr motorovou pilou. Martin nachystá salátek s medovou zálivkou, bojovníkovu polévku, panenku se sušenými rajčaty a cheesecake. Ne každý chod naplní očekávání hostů. Jako třeba polévka, jejíž název hosty trochu zaskočí. Stejně tak šmejdění i zábava. Strašidelný dům totiž bude opravdu strašidelný, a tak se někteří budou těšit na konec večera. Sledujte už v pondělí!

Úterý: Studentka Anastasiya (19) hodně pracuje. má přítele, se kterým tvoří pár pět let

Společně spolu už tři měsíce bydlí. Stázka, jak si říká, má ráda sport – chodí  do fitness, ráda plave a jezdí na kole. Hlavně je jedinou dámou v pražské skupině. A to přináší i specifické reakce ze strany mužů u stolu. Tak třeba Tim nezastírá, že se mu Stázka líbí, což dává okatě najevo. Během šmejdění ale zjistí, že Stázka má partnera, a aspoň na chvíli ubere plyn. Stázce budou totiž jeho nevhodné návrhy už trochu nepříjemné. Anastasie je ukrajinského původu, a tak pochopitelně sází i na ukrajinskou kuchyni, když připraví tortillu s letním salátkem, kuřecí vývar s haluškami, varenyky se smetanou a škvarky a jako dezert bude podávat sněhovou kouli. Na začátku večera se seběhne zádrhel s chybějící židlí. Naštěstí se Martin projeví jako velký gentleman a židli se rozběhne sehnat. Každý tak bude mít kde sedět.

Středa: Číšník Lukáš (37) by za výhru zaplatil přítelkyni prsa

Pracuje celý život jako číšník. Žije s přítelkyní, mají dvě děti a doma tři kočky. Do pořadu se přihlásil kvůli své dceři, která mu řekla, že vaří nejlepší kuře na paprice. Pokud by vyhrál, tak by zaplatil přítelkyni nová prsa anebo by jel s rodinou na dovolenou. Velmi rád vaří minutky a nejraději jí maso. Jak jeho kulinářské umění ohodnotí ve středu hosté?  Lukáš sází na lehkou moderní kuchyni inspirovanou Itálií, když připraví salát Caprese, polévku minestrone, kachní prsa se švestkovou omáčkou a flambované palačinky s koňakem. Flambování má v plánu dělat přímo před zraky svých hostů, což se ne zrovna povede a palačinky se budou koupat v koňaku a budou mít alkoholovou příchuť. Dívejte se!

Čtvrtek: Majitel bistra Miroslav (29) je zatím nezadaný, po účasti v Prostřeno může být všechno jinak

Do pořadu ho přihlásil jeho kamarád. Účinkoval v pořadu Dj divák – Óčko. Pokud by vyhrál, tak by si koupil Akai MPC. Jako zábavu si pro své hosty připraví hledání pokladu na zahradě. Toto menu si vybral, protože je mexické, autentické, lehké a hodí se do letního dne, kdy se natáčelo. K vaření má kladný vztah – baví ho vařit pro sebe, partnerky i kamarády. Rád zkouší nové recepty a učí se novým postupům. Večeři se rozhodne podávat venku, kousek od rybníku Hamr, kde má zaparkovaný foodtruck, ve kterém chystá mexickou kuchyni. Budou se hosté těšit na mexické menu? Nebo se naplní jejich obavy, že menu bude příliš pálivé? Mirek Salvatore připraví sýrové nachos s guacamole, sopu Azteca con nachos, jako hlavní chod Al Pastor taco a nakonec smažený banánový dort. Zábava bude únikovka o ceny. Zaujme jeho menu a zvládne ještě připravit úkol týdne? Dozvíte se už ve čtvrtek.

Pátek: Kreativec Tim (22) pořad Prostřeno! sleduje od dětství

A také by chtěl prostřednictvím něj třeba najít ženu pro život. Jako zábavu si připraví malování obrazu, protože mu to prý přijde zajímavé a nezapadá to do klasických českých tabulek. Jeho velkým koníčkem je focení, zajímají ho ženy, rád maluje, píše a chodí večer po barech. Sám o sobě tvrdí, že je charismatický, upovídaný, inteligentní a má krásný charakter. Je vzdělaný, všeznalý a egoistický. Jinak je nekonfliktní a přátelský. No a taky moc nevaří, ale odvaha mu rozhodně nechybí, když sází na recepty, které vaří poprvé. Hosté si už při čtení menu budou lámat hlavu tím, co jim nakonec Tim připraví, když jako předkrm slibuje pořádný melouny, dále budou okurkové hody, jako hlavní chod New York striptýz a nakonec se bude podávat sladká opilá Řekyně. Povede se Timovi menu připravit?

Jak celý týden dopadne? Kdo ho vyhraje? Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli! Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.