Móda a krása

2. června 2023 11:45

Komerční sdělení

Máte problémy s unavenou pletí? Možná vám chybí některé živiny!

Únava pleti se dá poznat už na první pohled v samotném zárodku. U někoho to automaticky znamená snižování její pružnosti a viskozity, pro jiné zase může únava pleti znamenat zavodněné váčky a pigmentové změny.

Ve všech případech jsou ale tyto doprovodné jevy jasným signálem toho, že pleti chybí některé z důležitých živin. A my se dnes podíváme na přípravky, které vám mohou pomoci dostat do pleti znovu ty živiny, které nejvíce potřebuje!

Přírodní, ale přesto dokonalý pudr

Hledáte dokonalý pudr, který dodá vaší pleti přirozený lesk a zároveň ji chrání? Neztrácejte čas a vyzkoušejte minerální pudr! Tento jedinečný produkt je vyroben z přírodních minerálů, které se snadno nanášejí a zanechávají vaši pleť hladkou a zářivou. Minerální pudr se postará o kontrolu lesku a zároveň neucpává póry, což je ideální pro ženy se smíšenou nebo mastnou pletí. S minerálním pudrem získáte dokonalý vzhled, který vypadá přirozeně a zároveň chrání vaši pleť.

Speciální krémy na unavenou pleť

Unavená pleť je problémem, se kterým se mnoho žen setkává. Dlouhé dny, nedostatek spánku a stres mohou pleť zbavit svěžesti a záře. Řešením pro revitalizaci unavené pleti jsou speciální krémy, které jsou navrženy tak, aby pleť hydratovaly, vyživovaly a dodaly jí energii. Vyberte si krém, který obsahuje minerály a výživné látky, jako je například minerální voda nebo vitamín C. Tyto složky pomohou obnovit zdravý vzhled pleti a vrátit jí mladistvý lesk. S krémy na unavenou pleť se vaše pokožka bude cítit osvěžená a plná energie!

Únava vždy odněkud musí pocházet

Důležité je zmínit, že únava se u pleti zkrátka z ničeho nic neukáže a ani nezmizí. Zcela naopak je únava většinou produktem špatného spánku, výživy a životosprávy celkově. hlavním problémem přitom většinou bývají nedostatky co se týče mikroživin a vitamínů. Typickým přípravkem tak pro vás mohou být krémy s vitamínem E, které vás mohou zásobit extrémně důležitou součástí pleti. Vitamín E totiž dokáže značně řídit vázání vody, čímž může kvalitně vyplňovat pokožku, vypínat jí a zároveň zabraňovat tvorbě váčků pod očima.

Sdílejte článek
Štítky péče pudr kosmetika únava Komerční sdělení pleť krém vitamín E lesk péče o pleť vitamín C živina minerální pudr Petra Součková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.