Móda a krása

3. března 2023 11:57

Komerční sdělení

Oční okolí je odrazem pečlivé péče. Zbavte se důkazů o vašem věku jednou pro vždy

Kombinací mechanických technik a správné volby přípravků se můžete snadno zbavit vrásek, které dokážou nemilosrdně připomínat váš věk. Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí produkty s jedinečným složením, které doplňují hydrataci do epidermis, složením vyrovnávají vrásky a eliminují únavu očního okolí v podobě tmavých kruhů pod očima.

Základní péče, která vede k dokonalému vzhledu a zbavuje oční okolí únavy, začíná perfektním odstraněním make-upu – těmi nejvhodnějšími přípravky. Pak je dobré provést masáž citlivého očního okolí, která rozpohybuje lymfu a uleví tak otokům v partiích spodních víček. Mnoho žen si totiž neuvědomuje, že právě váčky pod očima jsou způsobeny právě nedostatečnou cirkulací lymfy, která se s každým přibývajícím rokem zpomaluje.

Masáž vede také k tomu, že se sníží viditelnost tmavých kruhů pod očima. Ideální po masáži je aplikovat chladivou masku s koncentrovanými ingrediencemi, které tuto oblast vyživí. Oční sérum, které je aplikováno na závěr, pod oční krém a a finální krém, je pak už jen třešničkou na dortu, která rozjasní kompletně pokožku pleti.

Pokud toužíte po krásných očích bez vrásek, nechte své oční okolí někdy odpočívat a nařiďte si dny bez make-upu. I díky nim se budete cítit skvěle; chybějící vrstva make-upu bude přesně tím, co vaše pleť bude vyžadovat.

Zamilujte se do jedinečné vůně i nepřehlédnutelné účinnosti každého z přípravků. Tipy, které musíte vyzkoušet:

SÉRUM HYDRA-GOLD SE ŽLUTOHNĚDÝMI ŘASAMI A S KYSELINOU HYALURONOVOU 1170 Kč (30 ml – 1,70 fl. oz) (Hydratace pro vaši pleť!) Mimořádně osvěžující sérum okamžitě hydratuje a zklidňuje pokožku díky svému komplexu Hydra-Gold, obohacenému o žlutohnědé řasy a kyselinu hyaluronovou. Pokožka získá zpět svou pružnost a jemnost.

NÁPLAST NA OČNÍ KONTURY 302 Kč (1 pár) Díky patentované účinné látce Actiflow® redukuje otoky, tmavé kruhy a dlouhodobě hydratuje pleť.

KRÉM OXYMARINE 1579 Kč (50 ml – 1,70 fl. oz) Krém, který přináší skutečné mořské okysličení, je vaším každodenním spojencem. Hydratuje a chrání pleť před nepříznivými vlivy, čímž zachovává její krásu. Obsahuje aktivní složku proti znečištění, jež vytváří na povrchu pokožky film a působí jako štít proti znečišťujícím látkám z okolního prostředí. Vaše pleť může dýchat, je hydratovaná, vyhlazená a zářivá!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.