Seriály a filmy

13. října 2024 09:00

Petra Jaroševská

Mávání hadem a provokace kvůli exekuci. Soutěžící v Prostřeno! si nic nedarují

Lucie - Prostřeno! S29 (136)

V Ústeckém kraji se dá dohromady parta odvážných, kteří budou chtít předvést to nejlepší, co v jejich kuchyních může vzniknout. Ženy budou v mírné převaze, první večeři však uvaří muž. Budou se u stolu objevovat pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření?

Také tento týden bude Prostřeno! plné taktiky, vaření i nepřiznaných pomocných prací, protože vyhrát touží koneckonců každý. Recepty a pokrmy budou nejen exkluzivně zahraniční, ale také výhradně české, případně takové, které soutěžící považují za klasiku, se kterou se vyhrává. Těšit se můžete na novou výslovnost legendárního cheesecake dortu. Jak se povede celý týden? Všechny novinky a recepty najdete v aplikaci Prima Zone.

Soutěžící budou bojovat nejen s taktikou a trémou, ale také s úkolem týdne, kterým je v tomto týdnu příprava crudités tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už od pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte nové díly každý všední den od 17.55 na Primě, všechny epizody pro daný týden pak naleznete už v pondělí 14. 10. na prima+.

Pondělí: Řidič Vladimír Trojan (43) miluje zbraně a zajímá se o válečnou historii

Rád chodí na ryby, navštěvuje vojenská muzea a hrady a zámky. S dcerou se stýká minimálně – je již dospělá a bydlí u své matky mimo Děčín. Vladimír má doma velkou sbírku zbraní, které má vystavené na stěnách místo obrazů. Ne všem se takové militantní prostředí zamlouvá, a tak budou od prvního dne padat docela upřímné názory. Kromě zbraní má doma Vladimír také hady, které hostům ukáže. Jak se můžete přesvědčit ve videu v úvodu článku, dámy to nevezmou příliš v klidu. Vladimírovo bydlení se bude řešit víc než jeho vaření. Připraví plněné tortilly s kuřecím masem, gulášovou polévku, vepřovou kotletu na kořenové zelenině a nepečený dezert. Jak se celý týden rozběhne? Sledujte už v pondělí!

Úterý: Servírka Eliška Bumbová (20) se do pořadu přihlásila sama

Pro benjamínka skupiny je Prostřeno! velkou výzvou a rozhodně si nechce udělat ostudu. Své hosty překvapí moderní kuchyní, když připraví bruschettu s burattou, kuřecí polévku s gnocchi, T-bone steak se šťouchanými bramborami a skořicové šneky. Eliška bude pro všechny příjemným překvapením. Ráda by vystoupila ze své komfortní zóny. Pokud by vyhrála, asi by investovala do vlastního nehtového studia. Během zábavy se budou vyrábět náramky a menu sestavila z jídel, která jsou její oblíbená. Sama o sobě tvrdí, že je veselá, nekonfliktní a klidná. Vaří odmala, kdy trávila hodně času s tatínkem kuchařem v kuchyni. Kolik bodů za své snažení nakonec dostane? Sledujte už v úterý!

Středa: Operátorka výroby Marie Horváthová (23) se v pořadu ocitla díky sestřenici

Pracovala jako operátorka výroby – na kontrole zboží – a také jako obsluha v kebabu. Nyní pracuje jako uklízečka v úklidové četě. Je svobodná a bezdětná. Marie hosty nepozve k sobě domů, ale ke kamarádce. A půjčená kuchyně se jí šeredně vymstí. Nebude to umět s troubou, takže příprava dezertu se zkomplikuje. Nejdříve nepůjde pustit trouba a pak se těsto nepovede a ona ho bude předělávat. Čoko buchta jí dá pořádně zabrat a stejně tak další chody jako avokádový chlebík, brokolicový krém i hlavní chod s názvem Marry me chicken. Úkolem týdne je jednoduchá věc s názvem crudités, tedy na proužky nakrájená zelenina, ale hostům dává zabrat. Dívejte se už ve středu, jak se jí její den podaří!

Čtvrtek: Uklízečka Lucie Ukušová (38) chce zjistit, jak probíhá natáčení

Pokud by vyhrála, byla by moc šťastná a zaplatila by si dovolenou. Během zábavy se bude venčit králíček. Lucie je věřící, modlí se každý den, a má dokonce i vysvěcený byt. Roman si z ní kvůli tomu bude dělat legraci, ale Lucie si za svou vírou stojí. Zažila totiž ve svém životě období, kdy ze dne na den skončila na ulici. Pro své hosty připraví plněná vajíčka na ukrajinský způsob, morkovou polévku s nudlemi a játrovými knedlíčky, lososa na másle s omáčkou, hráškové pyré a štrúdl po britsku. Hosté se samozřejmě budou ptát na to, proč zvolila zrovna tyhle pokrmy, a nejvíc otázek bude mít Roman, který se s Lucií vzájemně špičkuje celý týden.

Pátek: Roman Gregor (44) bojuje o výhru v Prostřeno! už podruhé

Tvrdí o sobě, že je starostlivý pedant. Má tři děti a přítelkyni. Do pořadu se přihlásil podruhé, protože si to chce zkusit znovu. Účinkoval už před pěti lety a nevyhrál. Pokud by vyhrál, peníze by použil na dovolenou. Roman záměrně pomlčel o své první účasti a chtěl to říct až ve svůj hostitelský den. Jeho plány mu však nevyšly, protože to prasklo dřív. Jak se ostatní k Romanově účasti postaví? A bude to mít vliv na jejich hodnocení? Roman tentokrát sází na italskou bruschettu, hovězí polévku, kuřecí roládu a zapečené brambory a cheesecake. Jak se svým menu uspěje? Lucie mu rozhodně nic nedaruje a během večera ho bude pořádně prohánět. Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 10. 2024

Dnešní den může být vyplněn vyřizováním spousty záležitostí na poslední chvíli. Můžete být vyzváni, abyste rozhodli spor mezi kolegy, příbuznými nebo sousedy. V závislosti na povaze hádky se vám možná podaří zprostředkovat dočasné příměří, ale nebuďte na sebe příliš přísní, pokud i přes vaši snahu nedojde k uvolnění nálady. Snažte se upřednostnit odpočinek.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.