Celebrity

8. října 2024 13:38

Vanesa Havlíková

Meghan Markle se ukázala ve společnosti. Bez Harryho a v nepadnoucích šatech

Meghan ve společnosti bez Harryho. Spekuluje se o rozchodu

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle (43) se po dlouhé době ukázala na veřejnosti. Na společenskou akci dorazila bez Harryho (40), což jen potvrzuje spekulace o jejich údajné manželské krizi. Zatímco princ v posledních dnech překvapil změnou image, Meghan vynesla nepadnoucí šaty, v nichž vzbudila rozruch.

Už několik měsíců se spekuluje o tom, že vztah mezi princem Harrym a vévodkyní Meghan prochází vážnou krizí. Nejnovější zprávy z britského tisku a zdroje blízké královské rodině hovoří o tom, že to mezi dvojicí skřípe natolik, že není vyloučen ani rozvod.

Čtěte také: Harry cestuje bez Meghan a směje se. „Megxit“ je na spadnutí, list čeká bombastický rozvod

Spekulace o rozchodu

Princ Harry se v posledních dnech objevuje na veřejnosti výhradně sám, šíří dobro a je samý úsměv, podniká cesty do zahraničí, na kterých ho jeho polovička nedoprovází, a celkově to vypadá, jako by se rozhodl, že jeho budoucnost už nebude zahrnovat Meghan. Spekuluje se sice o tom, že mu sólové cesty poradil jeho PR tým, ale více pravděpodobné je, že si jeden z nejsledovanějších párů na světě prochází krizí.

Nepadnoucí model

Nepomáhá tomu ani fakt, že se dvojice již dlouhou dobu neobjevila na veřejnosti bok po boku a naopak na společenské akce chodí každý zvlášť. Poté, co se začal objevovat Harry sám nejen na akcích v Americe, ale i na svých mezinárodních misích, vyrazila do společnosti také Meghan.

Mohlo by vás zajímat: Kate Middleton inspiruje nejen módou, ale i svým líčením. Tajemství tkví v přirozenosti

Na galavečer dětské nemocnice v Los Angeles přišla v doprovodu své kamarádky. Při té příležitosti vévodkyně ze Sussexu oblékla rudé šaty s výstřihem, které již v minulosti vynesla a které příliš nelichotily její postavě. Celkovému looku nepomohl ani účes, jenž působil rozcuchaným dojmem, ani minimum make-upu.

Podívejte se na společný rozhovor s Meghan a Harrym:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.