Celebrity

6. října 2024 14:28

Tomáš Durčák

Harry oslavil narozeniny bez Meghan a s úsměvem. Rozvod je prý na spadnutí

V Britské královské rodině se údajně schyluje ke konci dalšího manželství, jež během svého průběhu vyvolalo nejednu kontroverzi. Princ Harry, který právě oslavil své 40. narozeniny mimo jiné sólovou cestou do Afriky bez Meghan, se podle všeho chystá napodobit svou matku princeznu Dianu a ze vztahu, v němž není šťastný, uprchnout.

Princ Harry, vévoda ze Sussexu, má za sebou významné životní jubileum. Své čtyřicátiny si však vyrazil poněkud nezvykle oslavit sám bez manželky pouze s kamarády až do Afriky. Podle všeho přitom nešlo jen o pánskou jízdu, kterou mu Meghan výjimečně dovolila, ale další důkaz toho, že jejich manželství pomalu a jistě směřuje k rozvodu. Dle britských médií princ dokonce bez manželky strávil i svou narozeninovou noc.

Spekulace o tom, že manželství prince Harryho a Meghan Markle prochází krizí, se okolo ostře sledovaného páru rojí už pár týdnů. Nyní však přerostly v informace, že se oba kvůli kupícím se neshodám regulérně chystají na rozvod. Média jsou si informacemi od svých zdrojů tak jistá, že už pro chystaný krach sňatku začala používat termín „Megxit“, dříve používaný pro úprk Harryho a Meghan od jejich královských povinností i z blízkosti Buckinghamského paláce do Kalifornie.

Zatím jako poslední na celou řadu indicií naznačujících blížící se konec manželství upozornil britský list The Sun. Ten se mimo jiné zaměřil na to, že se oba manželé v poslední době stále častěji na veřejnosti ukazují každý zvlášť. A především, Harry působí na cestách bez Meghan mnohem uvolněněji a usměvavěji než dřív. Toho, že je princ v dobrém rozmaru, si dokonce všimli v jeho rodné Británii, kam nyní přiletěl do Londýna navštíviv nemocné děti. K setkání s jeho otcem králem však údajně nedošlo.

„Vypadal jako ten starý Harry, kterého jsme znali a milovali. Na podobných akcích vždycky ožíval, ale v poslední době se zdál být dost zachmuřený. Teď byl v dobré formě, plný energie a vypadal docela šťastně, že je sám,“ uvedl jeden z potěšených účastníků londýnské akce, o které informovala BBC.

Harry podle všeho vyrazil na cesty oslavit své kulaté narozeniny pouze s kamarády, a dle královského zdroje The Sun dokonce bez manželky minulý měsíc strávil i svou narozeninovou noc. A byť se pár snaží navenek tvrdit, že to byla Meghan, kdo Harrymu pánskou jízdu zorganizoval, další jim blízké zdroje nyní upozorňují i na častou nepřítomnost Meghan v rodinném sídle v Montecitu. Dříve během letošního roku tam prý byla k vidění jen vzácně, zatímco Harry trávil mnoho času „poflakováním“ po lokálních kavárnách.

Tyto spekulace následně byly potvrzeny v interview Meghan pro New York Times, které původně uvádělo, že Harryho žena ve skutečnosti bydlí více než 100 kilometrů daleko v Santa Monice. List však informaci posléze smazal s odůvodněním, že šlo o překlep, který byl opraven. A aby toho nebylo málo, začínají se podle všeho kupit také výpovědi, které manželům dávají členové jejich PR týmu, jež dbá na tvoření a udržení jejich pozitivního mediálního obrazu.

Snahám o to vykreslovat Harryho a Meghan i nadále jako silný a šťastný pár, pak v září příliš nepřidala ani nevlastní sestra vévodkyně Samantha Markle, která uvedla, že sestřino manželství „bylo od začátku odsouzeno k nezdaru“. Samantha dále v rozhovoru dala za pravdu dřívějším obavám prince Williama, který měl strach, že se vztah Harryho s Meghan posouvá příliš rychle a svatba byla z jeho strany ukvapená. „Měl pravdu, nemůžu tomu uvěřit,“ ocitovala sestra Meghan, co nyní podle ní zřejmě Harrymu běží hlavou.

Rozvod Harryho a Meghan je na spadnutí, tvrdí nevlastní sestra vévodkyně. Vysvětlila proč:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.