Celebrity

1. října 2024 14:20

Tomáš Durčák

Meghan jako diktátor v podpatcích? Nesmysl, tvrdí její zaměstnanci a Harryho ženu chválí

O Meghan Markle posledních dnech v USA vyplynuly na povrch informace od údajně „velmi vysoce postaveného zdroje“, dle nichž je nesnesitelnou šéfkou, pod kterou se nedá normálně pracovat. Nyní se však začínají objevovat svědectví současných i bývalých zaměstnanců, kteří tvrzení médií kategoricky odmítají a vynášejí Meghan i Harryho do nebe. Kde je pravda?

Článek, v němž anonymní zdroj tvrdí, že Meghan Markle velmi často ignoruje jakékoli rady svého okolí a je vnímána jako „diktátor v podpatcích“, publikoval časopis The Hollywood Reporter. Jeho šéfredaktor Maer Roshan následně zveřejněná tvrzení a jejich pravdivost i údajný zdroj tvrdě bránil vůči nařčením, že jde o „smyšlená“ obvinění.

„Náš reportér mluvil s velmi vysoce postaveným zdrojem, který pro pár [Harryho a Meghan] pracuje a potvrdil nám, že se Meghan každý doslova děsí,“ citoval Roshana Access Hollywood. V článku plném poměrně výbušných informací je Meghan anonymním zdrojem vykreslena jako velmi nepříjemná nadřízená, která často své příkazy na podřízené „štěká“, pravidelně na ně křičí a nemá problém rozbrečet ani dospělé muže, přičemž si vysloužila přezdívku „Duchess Difficult“, tedy v překladu „nepříjemná/nesnesitelná vévodkyně“.

Text se nevyhýbá ani princi Harrymu, kterého charakterizuje jako „neschopného rozhodovat a často měnícího své rozhodnutí“. Na první dobrou má být syn krále Karla III. velice okouzlujícím, ale ve skutečnosti často svou nečinností a přešlapováním na místě jen svou manželku nepřímo podporuje v jejím agresivním a pro mnohé podřízené děsivém vystupování.

Pár dní poté, co negativní slova o povaze a chování Meghan spatřila světlo světa, se však začínají pomalu a jistě množit svědectví jejich podřízených, která jsou naopak výhradně pozitivní. Americký magazín US Weekly například cituje současného zaměstnance Meghan, který vyvrací tvrzení, že vévodkyně všem v pět ráno rozesílá rozzuřené e-maily a běžně po nich křičí. „Nikdy jsem Meghan křičet neslyšel,“ odmítá tato tvrzení s tím, že manželka prince Harryho vždy podřízeným dává jasné pokyny.

Namísto rozzuřených e-mailů pak údajně Meghan ve svých zprávách podřízeným v podpise zdůrazňuje: „Můj pracovní den nemusí být stejný jako váš pracovní den. Prosím, nepovažujte za povinnost odpovědět na tento e-mail mimo vaši běžnou pracovní dobu.“ Pro stejný magazín se vyjádřil také Josh Kettler, jenž dříve pracoval ve funkci šéfa štábu prince Harryho, byť v ní vydržel pouhé tři měsíce. I on popřel, že by něco z toho, co tvrdí článek The Hollywood Reporter, během své krátké zkušenosti s Harrym a Meghan zažil.

Na obranu svých zaměstnavatelů vyrazila do veřejného prostoru také současná globální tisková tajemnice manželského páru Ashley Hansen. Ta ve svém prohlášení zdůraznila, že si větší podporu od dvojice ani nemůže přát. Jako důkaz uvedla situaci, kdy si kvůli vážné operaci vzala volno, načež ji Meghan doslova zaplavila podpůrnými telefonáty, dárky či květinami. „Když jsem jim to oznámila, setkala jsem se s tak velkým zájmem a starostlivostí, jakou bych čekala spíš od rodiče vůči jeho vlastnímu dítěti,“ popsala svou dojemnou zkušenost Ashley, současná zaměstnankyně královského páru.

„Meghan denně kontaktovala mého manžela, jen aby se ujistila, že jsme oba v pořádku a máme vše, co potřebujeme. Pro nás oba to znamenalo strašně moc. Člověk si běžně vůbec neuvědomuje, co takové laskavé chování znamená, protože ho nepotřebuje,“ dodala na závěr své enormní chvály zaměstnankyně Harryho a Meghan. Kde leží skutečná pravda, je však přirozeně stále otázkou, jelikož nelze čekat, že by současní zaměstnanci královského páru, kteří vystupují neanonymně, své chlebodárce veřejně pomlouvali.

Princezna Kate podle všeho úspěšně ukončila chemoterapii a vrátila se k pracovním povinnostem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.