Celebrity

17. srpna 2024 19:20

Michaela Vlčková

Meghan Markle vynesla zlaté motýlí náušnice. Stejný šperk zdobil princeznu Dianu v roce 1986

Meghan Markle (43) oslnila stejnými náušnicemi, jaké na sobě měla před téměř čtyřmi dekádami princezna Diana. Zlatým šperkem po své tchyni se Markle blýskla během návštěvy Kolumbie, kam zavítala s manželem princem Harrym (39).

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou aktuálně v Kolumbii, kde se mimo jiné zaměřují na vzdělávání a posílení postavení mládeže. Meghan Markle na sebe strhla pozornost během druhého dne jejich čtyřdenní návštěvy.

Právě v pátek totiž při návštěvě školy Colegio La Giralda v Bogotě Meghan vynesla zlatý šperk, který doplnila o bílou halenku, černé úzké kalhoty a béžový kabát, zatímco vlasy měla stažené do drdolu a náušnice tak mohly dokonale vyniknout. Princ Harry a Meghan promluvili španělsky ke školákům, prohlédli si areál a také se zúčastnili výtvarné dílny.

Čtěte také: Trápení pro Williama a Kate: Harry s Meghan zakládají v USA „alternativní královský dvůr“

Stejné náušnice se vzorem motýla zdobily kdysi i princeznu Dianu, matku prince Harryho.

Princezna Diana, která zesnula ve věku 36 let v důsledku tragické autonehody v Paříži poslední srpnový den roku 1997, na sobě měla náušnice 14. května 1986 při státní návštěvě Kanady, kde byla společně se svým tehdejším manželem, současným králem Karlem III. V té době byl Harry ještě batole, připomněl magazín Page Six.

Magazín také upozornil, že Meghan vynesla náušnice do školy záměrně, protože princezna Diana před sňatkem s tehdy ještě princem Charlesem pracovala jako učitelka mateřské školy v Londýně.

Není to však poprvé, co Meghan Markle zlaté motýlkové náušnice vynesla. Zazářila v nich již v Austrálii v roce 2018 a znovu po nich sáhla v září 2019.

Princ Harry byl pod palbou výhrůžek. Bývalá striptérka chtěla zveřejnit jeho nahé fotografie:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.