Celebrity

20. července 2024 12:21

Šarlota Chmelařová

Meghan Markle zuří. Obviňuje krále Karla III., že chce naschvál poškodit její byznys

Meghan Markle si podle informací webu Sky News myslí, že se král Karel III. snaží zastínit její značku American Riviera Orchard. Britský panovník totiž nedávno uvedl na trh své vlastní produkty inspirované zahradami i Highgrove Estate.

Vypadá to, že je v britské královské rodině další konflikt na spadnutí. A opět v něm figuruje Meghan Markle, která je podle všeho naštvaná kvůli novému byznysu krále Karla III. Ten v rámci své značky představil produkty inspirované zahradami Highgrove Estate – jedná se o med z královské zahrady, parfém či holicí pěnu.

Meghan Markle má svou vlastní značku American Riviera Orchard, kterou světu představila na začátku letošního roku a jejím vůbec prvním produktem byly jahodové marmelády ve sklenicích. Manželka prince Harryho si myslí, že král se snaží její byznys zastínit.

Mohlo by vás zajímat: Milovaná i nenáviděná Meghan Markle. Nepoužívá první jméno a zavedla termín zásnubní kuře

Když se její produkty objevily na trhu, snesla se na Meghan vlna kritiky. „Meghan plakala, když byla značka uvedena na trh a její nový džem byl vzápětí široce zesměšňován, že je drahý. Nyní je Meghan v bodě, kdy si myslí, že cokoliv, co udělá, bude nespravedlivě kritizováno,“ uvedl britský expert na královskou rodinu Richard Quinn pro Mirror.

Meghan je naštvaná

Podle blízkého zdroje je Meghan Markle na krále Karla III. velice naštvaná. „Pokud jde o Meghan, rozhodně si nemyslí, že by šlo o náhodu, že se Karlovy produkty časově shodují s uvedením jejího džemu na trh. Ona z toho doslova zuří. Snažila se prosadit, ale nyní soupeří s králem Karlem III.,“ sdělil zdroj webu Sky News.

Čtěte také: Obavy o hubnoucí Meghan Markle. Milionové dluhy, záchvaty úzkosti a hladovění

Manželka prince Harryho je údajně odhodlaná celou věc řešit. „Je jeden krok od toho, aby zavolala Karlovi kvůli střetu, ale princ Harry ji drží zpátky,“ prozradil zdroj, který si přál zůstat v anonymitě.

Podívejte se, jak šel čas s Harrym a Meghan:

Sdílejte článek
Štítky princ Harry Meghan Markle Britská královská rodina král Karel III.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 9. 2024

Potřebujete změnu, Berani? Pokud vám věci začínají připadat nudné a jste apatičtí, je pravděpodobné, že ano. Jediné, co musíte udělat, je zjistit, co změnit. Pokud jste většinu času doma, vyměňte nábytek. Díky tomu může dům působit nově. Zvažte vyvěšení nových obrazů nebo přinesení čerstvých květin. Změňte svůj rozvrh. To vám dodá energii.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.