Celebrity

6. září 2023 11:26

Tomáš Durčák

Obavy o hubnoucí Meghan Markle. Milionové dluhy, záchvaty úzkosti a hladovění

Meghan slaví narozeniny

Meghan Markle je známá tím, že co se týče módy, neponechává nikdy nic náhodě. Proto veřejnost udivilo, když se 11. srpna po rozpálené letní Kalifornii procházela ve vlněném kabátě a s šálou okolo krku. Zdroj magazínu Life & Style následně vysvětlil, co za zvláštním chováním Meghan stojí.

Pozorné oči veřejnosti zaznamenaly ještě jednu věc. Meghan pod rukávem kabátu na ruce skrývala antistresovou náplast, o níž výrobce tvrdí, že „snižuje stres, zlepšuje kvalitu spánku a zvyšuje schopnost soustředit se“. Meghan podle všeho tyto náplasti používá již řadu let. „Ale v poslední době je využívá intenzivně, hlavně když je bez Harryho,“ prozradil zmíněnému magazínu jeho anonymní zdroj z blízkosti královského páru. „Bohužel začala nyní v létě také nosit zimní kabáty, což je pro ni sice komfortní, ale vypadá to zvláštně a jen to poutá víc pozornosti,“ dodal zdroj z jejího okolí.

Nutnost přílišného zahalování pak anonym popsal vzápětí: „Když nemá Meghan věci pod kontrolou, zmocní se jí nepříjemné stavy úzkosti. Snaží se nyní opět prosadit v Hollywoodu, do toho řeší s Harrym neustále finanční problémy a manžel je navíc každou chvíli někde pryč ve světě, takže zůstává na vše doma sama. Rychle se to sčítá, je pořád vystresovaná a lidé v jejím okolí o ni začínají mít strach.“

Jen před pár měsíci Meghan Markle přišla o velmi lukrativní spolupráci s platformou Spotify, načež ji manažer podcastů (Meghan zde dle smlouvy měla tvořit svůj vlastní podcast) i s Harrym označil za „zas*ané podvodníky“. A i když se snaží tu a tam vyrazit do společnosti a odreagovat se, neustálý tlak a stres si vybírají svou daň. „Když je ve stresu, tak prakticky nejí. Čím víc starostí najednou musí řešit, tím menší má chuť k jídlu. Její přátelé mi prozradili, že už kvůli tomu letos zhubla téměř sedm kilo,“ popsal dále tajný zdroj.

Velkým zdrojem obav je pro oba partnery i jejich finanční situace. „Být desítky milionů v dluhu je extrémně stresující. Není proto divu, že má Meghan problémy i se spánkem. Přirozeně se bojí, aby svůj honosný životní styl dokázali ufinancovat i do budoucna,“ cituje magazín. Princ Harry již dříve přiznal, že smlouvu se Spotify v hodnotě 20 milionů dolarů (více než 450 milionů korun) podepsal pár narychlo, aby měl prostředky na osobní ochranku poté, co jim královské penězovody uzavřel král Karel III.

Zároveň si pár vzal hypotéku v hodnotě 9,5 milionu dolarů (přes 210 milionů korun) na své sídlo v kalifornském Montecitu, jež má hodnotu 14,65 milionu dolarů (330 milionů korun). Meghan následně přiznala, že koupě luxusního domova pro ně byla rovněž stresující, jelikož ani jeden neměli práci a nebyli si jistí, jestli si mohou takový dům pořídit. Nakonec ale dle jejich slov udělali „vše, co bylo v jejich silách,“ aby dům získali.

Pár však dle dalších zdrojů není v USA zcela bez podpory. Podle všeho se stále mohou opřít o řadu dobrých přátel z řad zámožných celebrit, jako je tenistka Serena Williams a její manžel, miliardář Alexis Ohanian či britská zpěvačka Adele, jež nyní v USA pobývá. „Adele je zbožňuje, je s oběma dobrá kamarádka a chce pro ně jen to nejlepší,“ tvrdí zdroj. A ještě jedna dobrá zpráva – Harry a Meghan mají stále na stole smlouvu s Netflixem.

Sdílejte článek
Štítky stres hubnutí princ Harry úzkost Meghan Markle Kalifornie Netflix Spotify dluhy USA panická ataka hladovění Karel III. Britská královská rodina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.