Celebrity

28. července 2023 05:55

David Laštovka

Michael Kocáb prožil románek s Patrasovou. S exmanželkou a jejím mužem žije v jednom domě

Kocáb o nové knize i Pavlovi

Soukromý život hudebníka a bývalého politika Michaela Kocába, který 28. července slaví 69. narozeniny, rozhodně není žádná nuda. Randil s o šestadvacet let mladší exotickou kráskou Lejlou Abbasovou, která ho opustila, což těžce nesl. Které ženy patřily mezi jeho osudové a jak to má s láskou nyní?

První velkou láskou Michaela Kocába byla herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová. Poznali se jako studenti na konzervatoři a začali spolu chodit. Dáda z něj byla doslova unesená. „Má stejné charakterové vlastnosti jako Vinnetou. Je to čistý, průzračný a charismatický člověk pevných zásad. Moc ráda vzpomínám na krásné večery u Kocábů, kdy jsme seděli i s jeho rodiči, sestrou a babičkou,“ vzpomínala ve své knize Patrasová.

Nakonec se rozešli, ovšem v roce 2000, kdy už byli oba zadaní, se v médiích spekulovalo o tom, že si spolu znovu začali. Ani jeden z nich sice obnovený vztah nepřiznal, víc o tom ale prozradil Dádin manžel Felix Slováček. Jejich románek utnul hned v zárodku. „Trvalo to zhruba týden, možná dva. Dozvěděl jsem se to náhodou a vyřešil to hned a po chlapsku. S Michaelem jsme se sešli, vyříkali si to a u toho vypili pár panáků. Od té doby byl klid,“ přiblížil několik let poté Slováček deníku Blesk.

Netradiční soužití pod jednou střechou

Michael Kocáb se v roce 1983 oženil s Američankou Marshou, s níž má tři děti – dcery Natálii, Jessicu a syna Michaela. Manželství se však po téměř třiceti letech rozpadlo. Hudebník se dal dohromady s moderátorkou Lejlou Abbasovou, která byla o šestadvacet let mladší. Kocáb tehdy uvedl, že Lejla nebyla důvodem rozvodu, neboť s Marshou žili už několik let odděleně ve společné domácnosti. S Abbasovou se jim narodil syn David, ale po pěti letech přišel rozchod.

Kocáb poté učinil překvapivý krok. Své bývalé manželce Marshe nabídl, aby se vrátila do jejich vily nad pražskou Trojou. „Byla jsem v šoku. Za tu nabídku nastěhovat se s dětmi zpátky jsem ale byla ráda, protože ten dům byl mým domovem,“ svěřila se Marsha deníku Blesk.

Jejich soužití pod jednou střechou vypadá následovně. Každý má svůj osobní život a navzájem se respektují. Zatímco Michael je momentálně sám, Marsha v domě bydlí i se svým novým partnerem. Jejich dcera Natálie o netradičním soužití svých rodičů napsala hru Pohřeb až zítra.

Michael Kocáb byl hostem pořadu Povídej na CNN Prima NEWS:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.