Celebrity

24. července 2023 06:00

David Laštovka

Radek John svedl o 20 let mladší modelku. Užívá si zamilovanosti i důchodu

Bývalý televizní publicista a politik Radek John (68) se z veřejného života vytratil. Jak redakci webu Prima Ženy prozradil, je opět zamilovaný a má šťastný vztah. S o 20 let mladší Markétou letos v manželství oslavil dva roky. Jak dnes žije a co dělá?

Po boku bývalé fotomodelky a vizážistky Markéty Radek John zraje jako víno. V červenci roku 2023 uplynuly dva roky od doby, co si řekli ano. Svoji lásku neměli potřebu roztrubovat do světa. Svatbu měli komorní, jen za přítomnosti svědků. Jak John prozradil redakci webu Prima Ženy, s Markétou jim to ve vztahu klape a stále z nich vyzařuje zamilovanost. „Jsme spokojení a šťastní,“ uvedl.

Mohlo by vás zajímat: Jak ovlivňuje kvalitu vztahu věkový rozdíl mezi partnery?

Prázdniny společně tráví v klidu ve svém domě, u něhož se nachází rozhlehlá zahrada. „Zasadil jsem třešeň, maliny, kanadské borůvky, blumy a další ovocné stromy. Jsem teď trochu jako Přemek Podlaha, se kterým jsme se často potkávali na TýTý. Ale na něho v tomhle nemám. Takže lítáme kolem zahrady, pečujeme o ni a máme tam takový relax a soukromí, že nemáme potřebu ani jezdit někam na dovolenou,“ prohlásil John, který je už několik let důchodcem a po televizi a politice se mu vůbec nestýská. „Jsem šťastný, že už teď nic nemusím. Žádné povinnosti nebo někoho poslouchat... Mám klid, pohodu a svobodu. Neměnil bych,“ přiblížil Radek.

Co říká na současnou politiku?

Politiku dodnes sleduje a z toho, co se děje, je velmi zklamaný. „Obrovskou chybou bylo zrušení superhrubé mzdy. Mohou za to všichni. Celá současná politická scéna. Jeden druhému nemá absolutně co vyčítat. Chovají se všichni stejně. Každý před volbami lidem naslibuje hory doly a pak to takhle dopadá. Bojím se o mladé. Bojím se o jejich budoucnost,“ konstatoval Radek John.

Čtěte také: Herečka Zlata Adamovská se bála o život. Mohl za to útok šíleného fanouška

Jeho první manželkou byla produkční Alena Karešová. Po čtyřech letech přišel rozvod. John se totiž zamiloval do herečky Zlaty Adamovské, kterou si vzal za ženu a v manželství se jim narodily dvě děti: dcera Bára, jež vystudovala hispanistiku na Univerzitě Karlově, a syn Petr. ten si vybral obor produkce. Po 26 letech spokojeného manželství ovšem přišel nečekaný rozvod poté, co vyšlo najevo, že John Adamovské dlouhé roky tajil nemanželskou dceru Terezu.

Druhá manželka Jaromíra Johna Zlata Adamovská je nyní šťastná s hercem Petrem Štěpánkem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.