Celebrity

29. července 2024 11:21

David Laštovka

Michal Suchánek měl největší fanynku v zesnulé mamince. S manželkou jsou svoji už 35 let

Herec a bavič Michal Suchánek, který 29. července slaví 59. narozeniny, žije už 35 let ve spokojeném manželství s bývalou tanečnicí a choreografkou Renatou. Na rodině si vždycky zakládal. Bohužel nedávno přišel o svou milovanou maminku, která ho v kariéře velmi podporovala.

Michal Suchánek se s manželkou Renatou seznámil v době studií. Na svou ženu zpočátku působil protivně, nakonec si ale získal její srdce. V manželství se jim krize nevyhnuly, ale všechny nakonec dokázali překonat. I po pětatřiceti letech jsou spolu šťastní a spokojení a stále si vyznávají lásku. Michal například své ženě píše nebo kreslí zamilované vzkazy.

Čtěte také: Komentátorská legenda Jaroslav Suchánek: Zůstal jsem sám, prožívám nejblbější část života

Co dělají jejich děti?

Jejich role byly od začátku pevně dané. On vydělával, Renata se starala o domácnost a jejich děti, syna Jáchyma a dceru Bereniku. Obě jsou velmi nadané. Jáchym odmalička hrával závodně hokej, dostal se až do Ameriky, ale nakonec sportovní kariéru ukončil. Začal studovat režii a produkci a točí videoklipy pro rappery. Berenika je talentovaná zpěvačka a herečka. Působila v mnoha muzikálech, například v Muži se železnou maskou nebo ve Starcích na chmelu. Vídat ji můžeme také v seriálu Zoo, který vysílá TV Prima.

Smrt maminky

Michal má bratra Vladana, který pracuje jako asistent produkce. Jejich rodina vždycky pevně držela pohromadě. Rodiče, otec Jaroslav, bývalý legendární televizní sportovní komentátor, a jejich matka spolu v harmonickém manželství prožili šedesát let. „Bohužel nedávno moje manželka zemřela. Měl jsem nejkrásnější a nejbezvadnější ženu. Na všechny děti a vnoučata jsem pyšný. Jsem rád, že se jim daří, jsou úspěšní a hlavně zdraví,“ prozradil Michalův otec redaktorovi webu Prima Ženy.

Byla jeho velkou fanynkou

Maminka byla Michalovou velkou fanynkou, sledovala všechny jeho pořady a velmi ho podporovala. Když byl malý, byla to především ona, kdo se jemu a jeho bratrovi Vladanovi věnovala. „Kvůli své práci jsem býval často mimo domov, takže to bylo především na mojí ženě. Klukům jsem se to pokoušel všelijak vynahrazovat, ale času jsem moc neměl,“ dodal Jaroslav Suchánek.

Podívejte se na Bereniku Suchánkovou v 7 pádech Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.